Scholen 2020-2021 Scholen Kleuter onderwijs

 Onthaalklas en 1e kleuterklas 

 Interactief beeldend theater 


Een magische en interactieve voorstelling voor peuters en jonge kleuters.

Welkom! Ga binnen in De tuin. Neem een ster als kussen, laat de vlinders vliegen en kijk hoe vissen zwemmen in de lucht. En dan zijn er nog de wolken in de vorm van een spiegel, de nestschommel, de magische eieren… Vertel mee ons verhaal. 

'De tuin' is één groot spel: kinderen en hun juf of meester volgen samen de aanwijzingen van de acteurs en worden de hoofdrolspelers in hun eigen verhaal. Deze sprookjesachtige interactieve voorstelling slaagt erin het kleinst denkbare publiek te boeien en stimuleert leerkrachten verhalen te vertellen aan dit jonge publiek.

Sprookjes enzo kennen we intussen van de knappe voorstellingen 'Sneeuw', 'In de wolken', 'Click', 'Lampionaio',... Sprookjes enzo maakt poëtisch, beeldend theater voor de (aller)kleinsten. Verbeelding en interactiviteit staan centraal. Verwacht je aan betoverend theater voor klein én groot. Welkom!

Optievoorstellingen op dinsdag 1 juni om 10.30u en op woensdag 2 juni om 9.15u en om 10.30u.

Spel: Peter Dewel & Ilke Teerlinck | Concept: Marcello Chiarenza & Patrick Lynch | Regie & licht: Pietro Chiarenza | Scenografie: Marcello & Pietro Chiarenza | Muziek: Carlo Cialdo Capelli | Grafisch ontwerp: Margot de Group

Tip: Voorzie voldoende begeleiding. Deze voorstelling is interactief waardoor de jonge kinderen vaak hulp nodig hebben van een begeleidende leerkracht of ouder.