Podium 2020-2021 Podium Muziek

 Deze theatertour is naar 2021 verplaatst. 


De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment ©. Anno 2020 zijn ze populairder en geliefder dan ooit. Sowieso zakken ze om de vijf-zes jaar graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is. 

En dat doen ze deze keer in stijl: in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavondtalkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit hun eigen, rijke repertoire.

De Mens is een band met een dwingend verhaal, dat ook het verhaal van zijn publiek is. Dat wordt in 'De Mens Late Night' op een geheel nieuwe, stijlvolle manier verteld.


Gerelateerde events

School is Cool

| Eldorado
Podium 2020-2021 Podium Muziek
School is Cool, de band rond Johannes Genard, is helemaal terug met een nieuw album. Haast profetisch klinkt de titel 'Things That Don't Go Right'. 10 jaar geleden wonnen ze Humo's Rock Rally. Hun popliefde staat nog steeds centraal, maar er is ook plaats voor instrumentale opbouw en langere songs.
Tickets

Jef Neve

speelt met u!

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Jazz Muziek
Niet de aangekondigde tournee rond zijn laatste album, maar wel Jef Neve solo. Hij improviseert op aangeven van het publiek. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot”.
Tickets