In seizoen 2017-2018 werken we voor de programmatie Dans niet meer samen met Westrand. Maar uiteraard hebben ook zij weer een boeiend dansaanbod. Ontdek het hier:

Info & tickets via: https://www.westrand.be/podium/dans

 

Peeping Tom (BE)

Moeder
za 20/01 - 20.30u

Een beklijvend, beklemmend en duister schilderij van het moederschap.
Het hyperrealistische decor van dit danstheater brengt je in een surreële droomstaat. Dit associatief moederportret onderzoekt de onverwachte, vaak absurde verbindingen tussen lijden, rouwen en feesten, tussen vasthouden en loslaten, structuur en waanzin. 


Jan Martens (BE)
Rule of Three  
wo 21/02 - 20.30u

De vibe van een hardcore nachtclub verweven met het gevoel van verdwalen in de bladzijden van een boek. Het ritme, het licht en de bewegingen zwellen aan, om daarna weer ontmanteld te worden. Deze voorstelling is een ongetemde meditatie gebaseerd op de tegenstellingen verstilling en explosie, precisie en intuïtie, hart en rede.

 

Gloed/Koen Augustijnen & Rosalba Torres Guerrero (BE)
wo 07/03 - 20.30u


Hoe kan boksen in zijn sublieme vorm dansen worden? Hoe kunnen de danswereld en de bokssport met elkaar in dialoog gaan? In deze creatie staan professionele boksers op de scène met hedendaagse dansers.
Koen Augustijnen en Rosalba Torres Guerrero maken onafhankelijke producties die verscheidenheid en veelzijdigheid vieren en die een kruisbestuiving zijn tussen verschillende genres, culturen, talen en tradities.