Podium Podium 2019-2020 Klassiek


Uitvoerders:

Guy Godts, Raf Van Looveren (cornet)
Dirk Reyniers (tenorhoorn) 
Kevin Van Giel (euphonium)


2019 wordt een feestelijk jaar voor de Oyenbrugmolen. De voorbije edities werd het leven in en rond de molen toegelicht doorheen de eeuwen heen. Nu wordt er vooral naar de toekomst van de Oyenbrugmolen en zijn omgeving gekeken. Wat nooit is weggeweest en altijd zal blijven, is het water van de Maalbeek.

Het Cosy Brass Quartet zet de elementen water en feest om in bruisende muziek. Peter Graham beschrijft het water van de rivier de Wye in Haslemere in het Zuid- Engelse graafschap Surrey. Of ben je benieuwd hoe François Glorieux het water van de Tsjechische rivier Čertovka laat klinken? Of verkies je een rustig zwempartijtje zoals P. Greenwood met ‘En Vacances’?

Feest zal er zijn met de bruisende stroom van klanken met de ‘Ouverture’ tot ‘Le Nozze di Figaro’ van W.A.Mozart. En ja, je kan zelfs dansen op de feestelijke ‘Puppet Walz’ van Guglielmo Sabatini.

i.s.m. Oyenbrugmolenfeesten

Gerelateerde events

Bagaar

Toneelhuis / Arsenaal / Lazarus

| CC Strombeek - Schouwburg
Theater Podium Podium 2018-2019
Guy Cassiers zet zijn theatrale zoektocht verder naar de donkerste diepten van de menselijke ziel. In combinatie met LAZARUS is dat gegarandeerd een confrontatie tussen scenografische precisie en baldadige speelsheid, tussen literaire ernst en schijnbare lichtvoetigheid.
laatste plaatsen

Mannen

J. Cleymans, Coco Jr., J. Van Hyfte, H. Damen

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Podium 2018-2019
Jelle Cleymans, Coco Jr., Joost Van Hyfte en Hubert Damen zetten alles op alles om de kloof tussen man en vrouw te dichten. Met toepasselijke liedjes wordt er een antwoord geformuleerd op de vraag die je niet durfde stellen, maar wel wilde weten.
laatste plaatsen

Willie Wartaal

Opening Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Muziek Podium
The one and only Willie Wartaal (bekend van de Jeugd van Tegenwoordig) opent dit jaar het Zomers Pop-Upterras van Cc Strombeek!