Podium 2019-2020 Podium Klassiek


Uitvoerders:

Guy Godts, Raf Van Looveren (cornet)
Dirk Reyniers (tenorhoorn) 
Kevin Van Giel (euphonium)


2019 wordt een feestelijk jaar voor de Oyenbrugmolen. De voorbije edities werd het leven in en rond de molen toegelicht doorheen de eeuwen heen. Nu wordt er vooral naar de toekomst van de Oyenbrugmolen en zijn omgeving gekeken. Wat nooit is weggeweest en altijd zal blijven, is het water van de Maalbeek.

Het Cosy Brass Quartet zet de elementen water en feest om in bruisende muziek. Peter Graham beschrijft het water van de rivier de Wye in Haslemere in het Zuid- Engelse graafschap Surrey. Of ben je benieuwd hoe François Glorieux het water van de Tsjechische rivier Čertovka laat klinken? Of verkies je een rustig zwempartijtje zoals P. Greenwood met ‘En Vacances’?

Feest zal er zijn met de bruisende stroom van klanken met de ‘Ouverture’ tot ‘Le Nozze di Figaro’ van W.A.Mozart. En ja, je kan zelfs dansen op de feestelijke ‘Puppet Walz’ van Guglielmo Sabatini.

i.s.m. Oyenbrugmolenfeesten

Gerelateerde events

Franz Schubert | Die Winterreise

Shadi Torbey (bas) & Lucas Blondeel (piano)

| Sacristie Abdijkerk Grimbergen
Podium 2019-2020 Podium Klassiek
Lucas Blondeel bracht vorig seizoen samen met Nicolas Callot (piano) een zeer gesmaakte uitvoering van de ‘Fantasie in f’ van Franz Schubert. Nu kiest hij voor een ander meesterwerk van Schubert; de liedcyclus ‘Winterreise’.
Tickets