Jazz Podium Seizoen 2017-2018

Compro Oro kreeg een vier sterren recensie in Knack van Bart Cornand. We zouden de groep niet beter kunnen aankondigen:

“Een kleine twintig jaar na de glorieuze boom van Buena Vista Social Club is de latin aan een voorzichtige revival bezig. Het Gentse collectief Compro Oro doet de Afro-Cubaanse traditie eer aan door vooral niet te proberen als een stel oude patsers te klinken. Geen klassieke son hier, wel een hulde aan latin jazzicoon en vibrafonist Cal Tjader, smerige gitaren à la Marc Ribot en de beste ritmesectie aan deze kant van de Noordzee.”

Met: Wim Segers (vibrafoon, marimba), Bart Vervaeck (gitaar), Matthias Debusschere (basgitaar), Robbe Kieckens (conga, percussie), Frederik van den Berghe (drums). 

 Tour by JazzLab Series

Gerelateerde events

3Men in a BoaT

| Schouwburg Cc Strombeek
Jazz Podium Seizoen 2017-2018
Wat als straffe muzikanten in een bootje op een jazzvijver dobberen? Met hun originele instrumentarium en hun diverse achtergronden, houden de muzikanten halt in havens waar musette, Afrikaanse grooves, kamermuziek en lyrische jazz weerklinken.
Tickets

We Have A Dream

Brussels Jazz Orchestra & Tutu Puoane

| Schouwburg Cc Strombeek
Jazz Podium Seizoen 2017-2018
In 2018 zal het 50 jaar geleden zijn dat Martin Luther King werd vermoord. Brussels Jazz Orchestra herdenkt zijn dood met een muzikaal project rond mensenrechten. ‘We have a Dream’ brengt bestaande songs uit de pop, rock, soul en jazz, in nieuwe arrangementen.
Tickets

PIPAS

Lokale helden

| Foyer Cc Strombeek
MiXXit (jongeren) Jazz Pop / Rock Podium Seizoen 2017-2018 Nieuw
Vrijdag 27 april is het zover! In 190 gemeenten staan meer dan 1.000 artiesten geprogrammeerd op zo'n 460 podia. Net als vorig jaar doen wij hier opnieuw aan mee. Aansluitend op de jongerenvoorstelling van Hand in Hand zal het meisjesduo PIPAS een live set spelen in onze foyer. GRATIS!