Jazz Podium Seizoen 2017-2018

Compro Oro kreeg een vier sterren recensie in Knack van Bart Cornand. We zouden de groep niet beter kunnen aankondigen:

“Een kleine twintig jaar na de glorieuze boom van Buena Vista Social Club is de latin aan een voorzichtige revival bezig. Het Gentse collectief Compro Oro doet de Afro-Cubaanse traditie eer aan door vooral niet te proberen als een stel oude patsers te klinken. Geen klassieke son hier, wel een hulde aan latin jazzicoon en vibrafonist Cal Tjader, smerige gitaren à la Marc Ribot en de beste ritmesectie aan deze kant van de Noordzee.”

Met: Wim Segers (vibrafoon, marimba), Bart Vervaeck (gitaar), Matthias Debusschere (basgitaar), Robbe Kieckens (conga, percussie), Frederik van den Berghe (drums). 

 Tour by JazzLab Series

Gerelateerde events

Wannes meets Django

Jokke Schreurs Quartet

| Eldorado
Jazz Podium Seizoen 2017-2018
Jokke Schreurs en zijn doorwinterde musici tonen aan dat de composities van Wannes Van de Velde zo sterk zijn, dat ze even goed Jazz Standards kunnen worden als die van Duke, Django, Cole Porter of Gershwin. Een warm eerbetoon aan een groot zanger-troubadour.
Tickets

Three Men in a Boat

| Schouwburg Cc Strombeek
Jazz Podium Seizoen 2017-2018
Wat als straffe muzikanten in een bootje op een jazzvijver dobberen? Met hun originele instrumentarium en hun diverse achtergronden, houden de muzikanten halt in havens waar musette, Afrikaanse grooves, kamermuziek en lyrische jazz weerklinken.
Tickets