Jazz Podium Seizoen 2017-2018

De concerten van DelVita lopen over van de passie die de muzikanten delen voor jazz. In dit project versmelten elektronische klanken met hun akoestische geluid tot een nieuwe jazzy kosmos. Met zorgvuldig opgebouwde composities streven ze naar een interessante mix van upbeat alt-rock, terwijl ze tegelijkertijd een trage intensiteit behouden à la Radiohead.

Deels geïnspireerd door de muzikale improvisatie van Wayne Shorter’s muziek, gecombineerd met muzikale invloeden van Kurt Rosenwinkel, levert dit een explosieve stijl op. Deze wordt afgewisseld met intieme en minimalistische momenten.

Met: Peter Delannoye (trombone), Steven Delannoye (tenor sax, basklarinet, fluit), Bart Van Caenegem (piano), Janos Bruneel (contrabas), Toni Vitacolonna (drums).

Gerelateerde events

Jef Neve

Perfect Spirit Control

| Schouwburg Cc Strombeek
Muziek Jazz Podium Podium 2018-2019
Jef Neve bracht eind 2014 zijn eerste soloalbum ONE op de markt. Er volgde een concerttour over de hele wereld die maar liefst 2 jaar zou duren. Nu is er zijn nieuwe theatertour ‘Spirit Control’. Niet solo, maar met drums en strijkkwartet.
laatste plaatsen

Nordmann (+ support No Metal in this Battle)

Club 1700

| Westrand - Feestzaal
Muziek Jazz Podium Podium 2018-2019
Wie beweert dat rock en jazz niet bij elkaar passen, kent waarschijnlijk Nordmann nog niet! De Gentse band beschikt over de elektrisch geladen intensiteit én het explosieve potentieel van een furieuze rockband, terwijl ze ook de bedachtzaamheid van de best improviserende bands behouden.
Tickets