Jazz Podium Seizoen 2017-2018

De concerten van DelVita lopen over van de passie die de muzikanten delen voor jazz. In dit project versmelten elektronische klanken met hun akoestische geluid tot een nieuwe jazzy kosmos. Met zorgvuldig opgebouwde composities streven ze naar een interessante mix van upbeat alt-rock, terwijl ze tegelijkertijd een trage intensiteit behouden à la Radiohead.

Deels geïnspireerd door de muzikale improvisatie van Wayne Shorter’s muziek, gecombineerd met muzikale invloeden van Kurt Rosenwinkel, levert dit een explosieve stijl op. Deze wordt afgewisseld met intieme en minimalistische momenten.

Met: Peter Delannoye (trombone), Steven Delannoye (tenor sax, basklarinet, fluit), Bart Van Caenegem (piano), Janos Bruneel (contrabas), Toni Vitacolonna (drums).

Gerelateerde events

Wannes meets Django

Jokke Schreurs Quartet

| Eldorado
Jazz Podium Seizoen 2017-2018
Jokke Schreurs en zijn doorwinterde musici tonen aan dat de composities van Wannes Van de Velde zo sterk zijn, dat ze even goed Jazz Standards kunnen worden als die van Duke, Django, Cole Porter of Gershwin. Een warm eerbetoon aan een groot zanger-troubadour.
Tickets

Three Men in a Boat

| Schouwburg Cc Strombeek
Jazz Podium Seizoen 2017-2018
Wat als straffe muzikanten in een bootje op een jazzvijver dobberen? Met hun originele instrumentarium en hun diverse achtergronden, houden de muzikanten halt in havens waar musette, Afrikaanse grooves, kamermuziek en lyrische jazz weerklinken.
Tickets