Podium Podium 2019-2020 Klassiek


Het nieuwe project van topvioliste Jolente De Maeyer.

Programma:

Jean Sibelius - Suite Champêtre
Edvard Grieg - Elegiac Melodies
Pēteris Vasks - Vox Amoris voor viool en strijkers (Jolente De Maeyer, viool solo)
Antonín Dvořák - Serenade voor strijkers

In 2019 begint Jolente De Maeyer aan een nieuw hoofdstuk. Ze blaast het Kamerorkest Brugge nieuw leven in. Het orkest, in 1970 opgericht door Patrick Peire onder de naam Collegium Instrumentale Brugense, werd in 2009 door Ning Kam omgedoopt tot het Kamerorkest Brugge. Onder de naam BRYGGEN begint topvioliste Jolente De Maeyer nu aan een nieuw verhaal.

In Grimbergen kan je het eerste seizoen meemaken van dit professionele strijkorkest dat als enige in België zonder dirigent functioneert.

Gerelateerde events

Bagaar

Toneelhuis / Arsenaal / Lazarus

| CC Strombeek - Schouwburg
Theater Podium Podium 2018-2019
Guy Cassiers zet zijn theatrale zoektocht verder naar de donkerste diepten van de menselijke ziel. In combinatie met LAZARUS is dat gegarandeerd een confrontatie tussen scenografische precisie en baldadige speelsheid, tussen literaire ernst en schijnbare lichtvoetigheid.
laatste plaatsen

Mannen

J. Cleymans, Coco Jr., J. Van Hyfte, H. Damen

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Podium 2018-2019
Jelle Cleymans, Coco Jr., Joost Van Hyfte en Hubert Damen zetten alles op alles om de kloof tussen man en vrouw te dichten. Met toepasselijke liedjes wordt er een antwoord geformuleerd op de vraag die je niet durfde stellen, maar wel wilde weten.
laatste plaatsen

Willie Wartaal

Opening Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Muziek Podium
The one and only Willie Wartaal (bekend van de Jeugd van Tegenwoordig) opent dit jaar het Zomers Pop-Upterras van Cc Strombeek!