Familie Podium Podium 2019-2020 Film


Ook in het nieuwe seizoen verwent Cc Strombeek met de betere familiefilms.

Tijdens het nieuwe concept ‘Filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op een experimenteerlab rond film & multimedia gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige, verrassende of gewoon supergoede film voor het hele gezin.

We trappen ‘Filmfratsen’ af met de bejubelde Vlaamse jeugdfilm ‘Binti' (8+) van regisseuse Frederike Migom en met Joke Devynck en Baloji in de hoofdrol.

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar wanneer ze op een dag met haar papa Jovial moet vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti hem al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.

Winnaar Beste Film (professionele jury) op het JEF festival, winnaar Grote prijs en speciale vermelding van kinderjury op FIFEM (Montréal).

Trailer: Binti

Vlieg

Gerelateerde events

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
Kinderen Familie Podium Podium 2019-2020 Educatie 2019-2020
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!

Knetter (10+)

Ultima Thule

| Westrand Dilbeek
Podium Podium 2019-2020 Familie
Knetter. Of het verlangen naar hoe het ooit was maar misschien nooit is geweest. Alles hangt af van hoe je de dingen bekijkt.