Podium 2019-2020 Podium Familie Film


Ook dit seizoen verwent Cc Strombeek met de betere familiefilms.

Tijdens het nieuwe concept ‘Filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op een experimenteerlab rond film & multimedia, gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige, verrassende of gewoon supergoede film voor het hele gezin.

Ontdek tijdens het experimenteerlab, samen met (o)ma en (o)pa, hoe een GreenKey werkt en maak een bijpassende slogan (nadien thuis te downloaden)!
Je mag in het Stop Motion lab jouw eigen mini-animatiefilmpje creeëren. 

We trappen ‘Filmfratsen’ af met de bejubelde Vlaamse jeugdfilm ‘Binti' (8+) van regisseuse Frederike Migom en met Joke Devynck en Baloji in de hoofdrol.

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar wanneer ze op een dag met haar papa Jovial moet vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti hem al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.

Winnaar Beste Film (professionele jury) op het JEF festival, winnaar Grote prijs en speciale vermelding van kinderjury op FIFEM (Montréal).
Ensor voor beste jeugdfilm op Filmfestival Oostende! Proficat aan de hele Binti-crew :-)


Audiodescriptie beschikbaar via Earcatch 

Afbeeldingsresultaat voor earcatch

Vlieg

Gerelateerde events

Softies (6-10 jaar)

fABULEUS

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Dans Acrobatie Familie
Zacht is het nieuwe stoer! 'Softies' is een virtuoze dans- en spectaculaire circusvoorstelling waarin alles draait om kwetsbaar durven zijn. Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel: het ene moment ruw en spectaculair, het volgende vloeiend en teder.
Tickets

Familiefilm: Choums Odyssee (3+)

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Familie Film
Choum is minstens even schattig als dapper. Want de tocht die dit pluizige uilskuiken onderneemt, zit vol uitdagingen en gevaren. De tekenfilm 'Choums Odyssee' – winnaar van de Publieksprijs op Jeugdfilmfestival JEF – bekijk je in combinatie met twee kortfilms over vogels.
Tickets