Podium 2019-2020 Podium Familie Film


Ook dit seizoen verwent Cc Strombeek met de betere familiefilms.

Tijdens het nieuwe concept ‘Filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op een experimenteerlab rond film & multimedia, gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige, verrassende of gewoon supergoede film voor het hele gezin.

We trappen ‘Filmfratsen’ af met de bejubelde Vlaamse jeugdfilm ‘Binti' (8+) van regisseuse Frederike Migom en met Joke Devynck en Baloji in de hoofdrol.

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar wanneer ze op een dag met haar papa Jovial moet vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti hem al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.

Winnaar Beste Film (professionele jury) op het JEF festival, winnaar Grote prijs en speciale vermelding van kinderjury op FIFEM (Montréal).


Audiodescriptie beschikbaar via Earcatch 

Afbeeldingsresultaat voor earcatch

Vlieg

Gerelateerde events

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!