Podium 2019-2020 Podium Klassiek


Ambitieuze musici aan het begin van hun carrière.

Programma:

Ludwig van Beethoven - Cello sonate nr.1 in F opus 5
César Franck - Cello Sonate in A
Gabriel Fauré - Romance opus 69

 
Grimbergenaar Arthur Daems is wellicht bekend van ‘de Zes’ jonge talenten die met een frisse blik commentaar gaven tijdens de Koningin Elisabethwedstrijd in 2017. Zelf is Arthur een beloftevol cellist die momenteel in de klas zit van Marie Hallynck aan het Conservatoire Royal de Bruxelles. In 2017 behaalde hij de 2e prijs in de “International Young Talent Music Competition” en in 2018 behaalde Arthur de eerste prijs in de Edmond Baert wedstrijd.

Hij speelt samen met de jonge talentvolle Anaïs Cassiers die in 2015 de 1ste prijs behaalde in de Breughel competitie en verschillende masterclasses volgde bij o.m. Abdel Rahman El Bacha, Jean-Claude Vanden Eynden, Christopher Elton, Pascal Devoyon en Lilya Zilberstein.

Gerelateerde events

Cosy Brass Quartet

Moon River & Puppet Walz

| Oyenbrugmolen
Podium 2019-2020 Podium Klassiek
2019 wordt een feestelijk jaar voor de Oyenbrugmolen en zijn omgeving. Hierbij verbindt het water van de Maalbeek heden, verleden en toekomst. Het Cosy Brass Quartet zet de elementen water en feest alvast om in bruisende muziek!
Tickets

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!