Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek

 

Deze voorstelling vindt plaats in het kader van onze zomerbar WERF1853 (van 03/07 t.e.m. 25/09). 


WERF1853
Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek is een kleine oase te midden van de werken. Op reservatie én volledig coronaproof, kan je er - elke vrijdag van juli tot september - van een concert, film of voorstelling genieten.

 

AAFKE ROMEIJN
Aafke Romeijn schrijft sciencefiction over niet-bestaande ziektes, maakt Nederlandstalige electropop over snelwegen en gedichten over failliete winkelketens. In haar columns en essays spreekt ze zich uit over politiek, feminisme en pulp-tv. In haar shows laat Romeijn dansbare electro naadloos overgaan in spoken word en fluisterliedjes.

 

CONCEPT M
Haar recente album M vormt de soundtrack bij haar debuutroman Concept M: een plaat die zweeft tussen beats en strijkers, waarvan singles “Spoiler”, “Een heel klein beetje oorlog” (Noordkaap cover) en vooral “Ameland” (met Spinvis) veelvuldig op de Belgische radio te horen zijn. "Alles komt goed" uit het nummer "Spoiler" is misschien wel dé strijdkreet van het moment. 

Gerelateerde events

WERF1853: Xander De Rycke

Uitgerust & Immuun

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Humor
De gedroomde afsluiter voor WERF1853: Xander De Rycke. Nog één keer geven we er een lap op om de zomer officieel af te sluiten. In deze tijdelijke comedyshow deelt hij zijn ervaringen over de COVID-19 pandemie en de lockdown in ons land. Een coronaspecial door Xander De Rycke dus.
laatste plaatsen

Landru

Het Banket / I Solisti / Vlaams Radiokoor

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Theater Klassiek
Een theaterconcert waarin de illustere zaak rond de Franse seriemoordenaar Henri-Désiré Landru wordt opgevoerd. Een spannend portret van deze gruwelijke grappenmaker, wiens geheim wellicht nooit helemaal onthuld zal worden. Jan Decleir vertelt, geflankeerd door twee sopranen en vier muzikanten.
Tickets