Muziek Jazz Podium Podium 2018-2019

‘In Bocca al Lupo’ betekent letterlijk 'in de bek van de wolf', maar het is ook een Italiaans gezegde voor veel geluk, succes!

Succes is ook het sleutelwoord voor dit nieuwe trio met Alano Gruarin (piano), Tim Finoulst (gitaar) en Carlo Nardozza (trompet).

Deze drie Genkse muzikanten staken de koppen bij elkaar en zetten de mooiste Italiaanse hits op een rijtje. Inspiratie haalden ze uit de Genkse Cités, waar dankzij de toenmalige mijnwerkers uit Italië, Polen, Turkije,… een culturele smeltkroes ontstond.

Ennio Moricone, Totto Cotugno, Nino Rossi, Albano en Romina,… zijn maar enkele van de vele componisten/artiesten waaruit zij hun repertoire samenstellen. Dit alles uiteraard overgoten met een stevige en heerlijke jazzsaus!


Gerelateerde events

Crossing

Philippe Thuriot (accordeon) & Tony Nys (altviool)

| Sacristie Abdijkerk Grimbergen
Klassiek Podium Podium 2018-2019
Van Bach tot Piazzolla, van glasheldere polyfonie tot passionele tango. Deze twee rasmuzikanten zorgen alvast voor een verrassende symbiose.
Tickets

Teun Verbruggen Quartet

| Schouwburg Cc Strombeek
Jazz Podium Podium 2018-2019
Met: Nicola Andrioli (piano), John Ruocco (klarinet, saxofoon), Nathan Wouters (bas), Teun Verbruggen (drums). Met zijn typische frisse Teun-touch zoekt hij met dit nieuwe kwartet naar een gebalanceerd midden tussen respect voor de muzikale traditie en zijn eigen unieke taal.
Tickets