Muziek Jazz Podium Podium 2018-2019

‘In Bocca al Lupo’ betekent letterlijk 'in de bek van de wolf', maar het is ook een Italiaans gezegde voor 'veel geluk!', 'succes!'.

Succes is ook het sleutelwoord voor dit nieuwe trio met Alano Gruarin (piano), Tim Finoulst (gitaar) en Carlo Nardozza (trompet). Met NOSTALGIA zet het trio helemaal in op het thema Italië. Er zijn een aantal muzikale hertalingen van traditionals (Bella Ciao), die aangevuld worden met klassiekers als Il Padrino (Nino Rota). Heerlijke trompetsolo's zorgen voor weemoed en nostalgie naast levenslustige nummers. 

Deze drie Genkse muzikanten zetten de mooiste Italiaanse hits op een rijtje. Inspiratie haalden ze uit de Genkse cités, waar dankzij de toenmalige mijnwerkers uit Italië, Polen, Turkije,… een culturele smeltkroes ontstond. De muziek van Ennio Morricone, Totto Cotugno, Nino Rossi, Albano en Romina,… overgieten ze met een stevige en heerlijke jazzsaus!


Gerelateerde events

Teun Verbruggen Quartet

| Schouwburg Cc Strombeek
Jazz Podium Podium 2018-2019
Met: Nicola Andrioli (piano), John Ruocco (klarinet, saxofoon), Nathan Wouters (bas), Teun Verbruggen (drums). Met zijn typische frisse Teun-touch zoekt hij met dit nieuwe kwartet naar een gebalanceerd midden tussen respect voor de muzikale traditie en zijn eigen unieke taal.
Tickets