Podium 2018-2019 Podium Jazz Muziek

‘In Bocca al Lupo’ betekent letterlijk 'in de bek van de wolf', maar het is ook een Italiaans gezegde voor 'veel geluk!', 'succes!'.

Succes is ook het sleutelwoord voor dit nieuwe trio met Alano Gruarin (piano), Tim Finoulst (gitaar) en Carlo Nardozza (trompet). Met NOSTALGIA zet het trio helemaal in op het thema Italië. Er zijn een aantal muzikale hertalingen van traditionals (Bella Ciao), die aangevuld worden met klassiekers als Il Padrino (Nino Rota). Heerlijke trompetsolo's zorgen voor weemoed en nostalgie naast levenslustige nummers. 

Deze drie Genkse muzikanten zetten de mooiste Italiaanse hits op een rijtje. Inspiratie haalden ze uit de Genkse cités, waar dankzij de toenmalige mijnwerkers uit Italië, Polen, Turkije,… een culturele smeltkroes ontstond. De muziek van Ennio Morricone, Totto Cotugno, Nino Rossi, Albano en Romina,… overgieten ze met een stevige en heerlijke jazzsaus!


Gerelateerde events

A concert called Landscape

LOD/Josse de Pauw/

| Kunstacademie Dil'Arte
Podium 2019-2020 Podium Theater Jazz
Deze voorstelling in Westrand Dilbeek is uitgesteld naar 12 oktober 2019. Na 'An Old Monk' delen Josse De Pauw en het Kris Defoort Trio opnieuw het podium. Over hoe je, als je naar het heelal kijkt, het stalletje van je grootvader ziet.
uitverkocht