Podium 2020-2021 Vakantie Podium Familie

We merkten het allemaal, de COVID-cijfers zijn niet goed. Er is dan ook een verbod op evenementen ook in Grimbergen. Alle voorstellingen tot 31 augustus worden geannuleerd, vakantiecursussen gaan wel door! Tickethouders worden gecontacteerd.


Een muzikale vertelling over ontdekkingsreiziger en natuurkundige Alexander von Humboldt.

Alexander wie??? Von Humboldt, de grondlegger van de ecologie. In zijn tijd was deze onstuimige avonturier wereldberoemd. De mensen hingen aan zijn lippen wanneer hij begon te vertellen over zijn avonturen in verre oorden, exotische jungles en hoge bergtoppen. Zijn bevindingen dat alles in de natuur samenhangt en invloed heeft op mekaar mogen dan 200 jaar oud zijn, ze zijn meer dan ooit relevant. Hoog tijd om deze Pruisische wetenschapper weer van onder het stof te halen!
En dat doen we graag met deze vertelling ondersteund door de klank van sax, ukelele, tuba en wie weet wat voor muzikaals de bomen rondom het speelveld midden in het groen allemaal te bieden hebben.

Net als von Humboldt van alles ging verzamelen in de natuur, creëren we daar ook ruimte voor tijdens de voorstelling. En jij, beste publiek, je mag lekker meedoen. 

Met: Barbara Rottiers en muzikanten Benjamin Boutreur en Lot Vandekeybus

Vlieg

Gerelateerde events

Softies (6-10 jaar)

fABULEUS

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Dans Acrobatie Familie
Zacht is het nieuwe stoer! 'Softies' is een virtuoze dans- en spectaculaire circusvoorstelling waarin alles draait om kwetsbaar durven zijn. Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel: het ene moment ruw en spectaculair, het volgende vloeiend en teder.
Tickets

Familiefilm: Choums Odyssee (3+)

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Familie Film
Choum is minstens even schattig als dapper. Want de tocht die dit pluizige uilskuiken onderneemt, zit vol uitdagingen en gevaren. De tekenfilm 'Choums Odyssee' – winnaar van de Publieksprijs op Jeugdfilmfestival JEF – bekijk je in combinatie met twee kortfilms over vogels.
Tickets