MiXXit (jongeren) Pop / Rock Podium Seizoen 2017-2018

 

Nosta (de nieuwe muziekclub uit Opwijk, ontstaan uit Nijdrop) programmeert buiten de eigen muren en pleegt een muzikale hold up met Amenra, Innerwoud en Slumberland. Het doelwit: CC Strombeek.

Een heuse cult, dat is wat Amenra de afgelopen jaren uitbouwde. Hun post-sludge, post-doom en post-hardcore is schoon, verwoestend en beklijvend tegelijk. Verwacht bezwerende drones, getormenteerde emoties en arrangementen die zowel slaan als zalven. Roadburn houdt het op “Darker and more meaningful than any black metal band in the world, anywhere, ever.”

Op vrijdag 17 november brengen ze een intense, akoestische set met imponerende visuals, als balsem voor de ziel. Naast Amenra kan u ook Innerwoud en Slumberland ontdekken.

 

HOLD UP!

Nosta programmeert een hele avond verrassende acts in een ongewone setting. Zonder oogkleppen en met een brede blik injecteren ze hun DNA in het Cc. Daarbij zal ook speciale aandacht gaan naar de visuele invulling van de avond.

Gerelateerde events

#1850

| Fenikshof
Te Gast MiXXit (jongeren) Pop / Rock Seizoen 2017-2018 Nieuw
De jeugdraad Grimbergen, Cc Strombeek, JH Rafiki, JH Bloem, Rochusstars Beigem en het MOP (Monitoren Ondersteunings Project) slaan de handen in elkaar voor de fuif van het jaar!

PIPAS

Lokale helden

| Foyer Cc Strombeek
MiXXit (jongeren) Jazz Pop / Rock Podium Seizoen 2017-2018 Nieuw
Vrijdag 27 april is het zover! In 190 gemeenten staan meer dan 1.000 artiesten geprogrammeerd op zo'n 460 podia. Net als vorig jaar doen wij hier opnieuw aan mee. Aansluitend op de jongerenvoorstelling van Hand in Hand zal het meisjesduo PIPAS een live set spelen in onze foyer. GRATIS!