Podium 2018-2019 Podium Muziek

Na het laatste album 'Iets dat niet komt' was het muisstil geworden rond Hannelore Bedert. Ze liep tegen een muur aan, verwachtingen van anderen én zichzelf leken torenhoog. 

Ze wist van geen hout meer pijlen te maken. En dat had ze niet zien aankomen. Ze trok zich terug, hakte knopen door en begon uiteindelijk opnieuw te schrijven. Terug op haar eigen ritme en met haar eigen stem. En met de middelvinger naar wat anderen verwachtten of wilden.

De EP 'Vanaf nu doe ik alles wat ik wil' verscheen eind december 2017, samen met een boekje waarin 33 fans een persoonlijk verhaal vertelden bij de liedjes van Hannelore. De eerlijkheid waarmee Hannelore in de media sprak over de donkerte die aan de songs vooraf was gegaan, kwam bij veel mensen keihard binnen.

Verwacht je niet aan donkerte en aan tristesse, want dat ze nog steeds kan lachen, is ondertussen geweten. Verwacht je aan een herboren en toch vintage Hannelore, klaar om haar trouw publiek opnieuw mee te nemen in haar eigen wereld.

Ze zingt samen met Thomas Vanelslander, meer dan ooit met de zekerheid dat ze met haar rechttoe rechtaan teksten nog steeds uniek is in Nederland en Vlaanderen.

In het najaar van 2018 verschijnt daarenboven haar debuutroman, zowel in België als Nederland.

Het voorprogramma is in handen van The Antler King. Ze brengen popmuziek met een hoek af. Dreigend, maar ook catchy met een psychedelisch kantje.

Gerelateerde events

Ocean Wells

Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Podium 2018-2019 Podium Muziek Pop-upterras
Ocean Wells is een indie-rockband met Vlaams-Brabantse roots. Vette drums, een grommende bas, stevige gitaren en een vleugje synthesizer dragen catchy melodieën die in ieders hoofd blijven plakken