Podium 2020-2021 Podium Muziek


Wanneer we het geschiedenisboek van de Belpop erbij nemen, is Guy Swinnen niet zomaar een bladzijde, maar een heel hoofdstuk. Deze sympathieke muzikale duizendpoot uit Diest is immers zoveel meer dan de ceremonieleider bij The Scabs, waarmee hij inmiddels veertig jaar op de teller heeft staan.

Hij is ook bekend van zijn eigen band, toepasselijk de Guy Swinnen Band genaamd. Of van zijn succesvolle samenwerkingen met andere artiesten. Of van zijn verdienstelijke passage bij Liefde Voor Muziek, waar hij steevast wist te verrassen en te ontroeren.

In 2020 wordt Guy Swinnen 60. En dat mag gevierd worden. Niet alleen persoonlijk, maar ook muzikaal: hoog tijd om het verhaal van Guy Swinnen te vertellen.

Samen met zijn band gaat hij op theatertour en brengt hij naast een bloemlezing uit eigen oeuvre, ook covers van zijn muzikale helden, die hem vormden tot de muzikant die hij nu is.

met: Guy Swinnen zang, gitaar | David Piedfort gitaar | Bart Buls bas, zang | Marcus Weymaere drums

Gerelateerde events

Jef Neve

speelt met u!

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Jazz Muziek
Niet de aangekondigde tournee rond zijn laatste album, maar wel Jef Neve solo. Hij improviseert op aangeven van het publiek. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot”.
Tickets

Willy Sommers

Sommers of '69

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
‘Sommers of ‘69’ duikt de theaters in! Want Willy Sommers en zijn muzikanten krijgen maar niet genoeg van die zomer uit 1969. Met veel plezier wekt hij die anno 2020 weer tot leven. Bereid je voor op een throwback naar the summer of love. Uiteraard vergeet hij zijn eigen halve eeuw aan hits niet.
laatste plaatsen

Imagine No Lennon

Jean Bosco Safari, Ben Crabbé, David Piedfort e.a.

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
Veertig jaar moeten we John Lennon al missen, een van de grootste songschrijvers aller tijden. Jean Bosco Safari en Ben Crabbé konden een topband samenstellen voor een herdenking, of beter een viering, opgebouwd rond alle hits van deze working class hero.
laatste plaatsen