Muziek Musical Podium Podium 2018-2019

In 2018 wordt Guido Belcanto 65. Dit is vooral bijzonder als je rekent dat al die 65 jaren met elkaar wedijverden in turbulentie. Passies en rebellieën, depressies en grote successen staken elkaar aldoor de loef af. In de waarachtige musical 'De Zoete Smaak Der Zonde' komt deze bewogen biografie op speelse wijze aan het oppervlak. Niet in een droge opeenvolging van feiten, maar wel door één felbewogen, hallucinatorische reis naar het middelpunt van de hel. Hamvraag: zullen zijn vele, zoete zonden hem worden vergeven? Of zal Guido Belcanto verdoemd blijken?

Tegelijkertijd biedt deze musical een nauwgezet en evenwichtig inzicht in alle veertien langspelers van Belcanto’s uitgebreide oeuvre. Al zijn belangrijkste songs komen aan bod; de prille hits als 'Botsauto’s' en 'Plastic Rozen' maar ook het nieuwe werk, van 'Toverdrank' tot 'Geef Me Liefde' - het àllerbeste van het àllerbeste, alles op één rij. Een verrukking voor zijn talloze getrouwe fans, een gedroomde eerste kennismaking voor nieuwkomers. De uiterst gevarieerde muziek is in de veilige handen van 'Het Orkest Der Zoete Zonde'.

'De Zoete Smaak Der Zonde' is alles in één: een musical, een revue en een biografie.

Met/van: Acteurs: Guido Belcanto, Nele Goossens, Koen Janssen, Wilhelmina Van Horen, Sander Smeets, Wim Gillis, Cindy Michielsen, David Lenaerts  Muziek: Martinus Wolf, Lieven De Maesschalck, Geert Hellings, Nicolas Rombouts, Bert Huysentruyt
Kostuum en decor: Danane Bazouka
Lichtplan en projectie: Tim Clement, Serge Baeken, Theo Kardoulakis
Tekst en regie: Vitalski
Regie-assistentie: Isabelle Daniëls
Geluid: Hendrik Muylaert

Gerelateerde events