puBLIK Dans Podium Podium 2018-2019

VOORSTELLING IN WESTRAND i.k.v. puBLIK festival

Extra voorstelling op za 19/01

Go Figure Out Yourself onderzoekt de grenzen tussen publiek en performers. Door eenvoudig vrij in de ruimte te bewegen, word je deel van de happening. De traagheid van het veelvoud contrasteert er met de snelheid van de enkeling. Je verlaat de voorstelling met meer vragen dan antwoorden.

Een host en zijn gevolg nemen het publiek mee naar het cabaret der vragen waarbij Go Figure Out Yourself voorlopig als enig mogelijke antwoord geldt. Het tempo ligt hoog. Interactie is onvermijdelijk. Niet langer wordt er gespeeld vóór maar tussen en met het publiek dat het landschap vormt voor deze radicale reis.

Go Figure Out Yourself is een ontmoeting met het publiek in een onvoorbereide ruimte. Vijf uitgesproken personages nemen je mee tot ver buiten de beschermende muren van het theater. Ze tonen je een plek waar je je eigen gedachten vorm kan geven - enkel en alleen door naar anderen te kijken en te luisteren. Lever je uit aan een onvoorspelbaar en spannend parcours. Aan de kracht van de blik. Vlakbij.  

Regie, Choreografie, scenografie: Wim Vandekeybus
Gecreëerd met en uitgevoerd door: Sadé Alleyne, Maria Kolegova, Hugh Stanier, Kit King, Tim Bogaerts

Dramaturgie: Aïda Gabriëls
Lichtontwerp: Davy Deschepper, Wim Vandekeybus
Stylisme: Isabelle Lhoas