Podium 2020-2021 Podium Muziek

 

Eind 2019 kwam het langverwachte nieuwe soloalbum 'Lost in Time' van Geike Arnaert eindelijk uit. Het duurde 8 jaar vooraleer Geike klaar was met de opvolger van 'For The Beauty Of Confusion', maar het resultaat mag er zijn. Het werd een fantastisch, tijdloos maar ook super muzikaal album. Maar liefst 9 van de 11 songs op het nieuwe album werden samen geschreven met Joost Zweegers aka Novastar. Productie was in handen van dé Belgische topproducer Wouter Van Belle, die in zijn carrière reeds meesterwerken producete voor o.a. Gorki, Noordkaap, Axelle Red en natuurlijk ook Novastar. Ondertussen schopten singles 'Off Shore', 'Middle of the Night' en 'Black Land Shore' het tot n°1 in de Vox-lijst van Radio 1. 

Vocals Geike Arnaert | Guitar Robby Govaerts | Keys & piano Pedro Gordts | Bass PJ Seaux | Drums Steven Van Gelder


support: Hydrogen Sea

Met stem, een piano, en een hele voorraad aan analoge effecten, brengen Birsen Uçar en PJ Seaux in duovorm een nieuwe klankwereld. Verwacht geen singer-songwritermuziek, maar frisse, uitgepuurde electronica van PJ in combinatie met de prachtige stem van Birsen. Ze zullen bestaande en splinternieuwe nummers brengen die je naar adem doen happen.

Hydrogen Sea bracht al twee succesvolle albums uit: 'In Dreams' (2016) en 'Automata' (2019). Nummers als ‘Wear Out’, ‘Beating Heart’, ‘Run’ en ‘Flogsta’ werden grijsgedraaid op Radio 1 en Studio Brussel.

Gerelateerde events

Jef Neve

speelt met u!

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Jazz Muziek
Niet de aangekondigde tournee rond zijn laatste album, maar wel Jef Neve solo. Hij improviseert op aangeven van het publiek. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot”.
Tickets

Willy Sommers

Sommers of '69

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
‘Sommers of ‘69’ duikt de theaters in! Want Willy Sommers en zijn muzikanten krijgen maar niet genoeg van die zomer uit 1969. Met veel plezier wekt hij die anno 2020 weer tot leven. Bereid je voor op een throwback naar the summer of love. Uiteraard vergeet hij zijn eigen halve eeuw aan hits niet.
laatste plaatsen

Imagine No Lennon

Jean Bosco Safari, Ben Crabbé, David Piedfort e.a.

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
Veertig jaar moeten we John Lennon al missen, een van de grootste songschrijvers aller tijden. Jean Bosco Safari en Ben Crabbé konden een topband samenstellen voor een herdenking, of beter een viering, opgebouwd rond alle hits van deze working class hero.
laatste plaatsen