Podium 2019-2020 Podium Spektakel Acrobatie Humor

 

DE STARTPLAATS EN DE KASSA VAN DE VOORSTELLING IS AAN DE SINT-JOZEFSSCHOOL (SINT-AMANDSPLEIN)!

Waarom door een stad stappen als je ook kunt klimmen en springen langs dakgoten, gevels en bomen? Die vraag beroert Ward Mortier en Thomas Decaesstecker van Be Flat, een jong gezelschap dat zich specialiseert in ‘urban acrobatie’: een mengvorm van circus, improvisatie en straattheater.

'Follow me' speelde eerder in Leuven, Gent en Brugge. Nu openen ze óns nieuwe seizoen. In hun parcoursvoorstelling 'Follow me' gidst het duo je door de straten van Strombeek, maar dan mét een hoop halsbrekende toeren onderweg.  Geen herneming, want elke opvoering creëren de heren van Be Flat opnieuw volgens de ruimte die ze aantreffen. Een op maat gemaakte voorstelling dus! 

De buurt wordt omgetoverd tot een podium met de gevels als decor, de straten als danstapijt en het verkeer als soundscape. Schakel je smartphone uit, strik je veters goed en dompel je onder in deze unieke parcours-voorstelling.

Gerelateerde events

Trouble (4+)

| Schouwburg Cc Strombeek
Vakantie Podium 2019-2020 Familie Film
Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeert. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is,...
Tickets

Xander De Rycke

Bekend en bescheiden (try-out)

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Humor
De afgelopen jaren waren best turbulent voor Xander De Rycke. Bijna drie jaar is het geleden dat hij met een nieuwe show op de proppen kwam. Het ideale moment dus om nog eens af te spreken en bij te praten.
Tickets