Ga verder naar de inhoud
Zeppos hero
Film Familie

Zeppos: Het Mercatorspoor (8+)

Data

di 5.07.22 | 15u
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€6 Basisprijs
€5 Vriendenprijs

Duur

1u30

Zeppos - Het Mercatorspoor is een avonturenfilm voor jong en ouder, geīnspireerd op het personage kapitein Zeppos uit het gelijknamige iconische jeugdfeuilleton uit de jaren ‘60.

Op zijn 18e verjaardag erft digital native Benjamin Kurrel het nalatenschap van zijn vermiste vader Ben Kurrel: een doos heel oude voorwerpen, waaronder een zeer zeldzaam oud boek. Wanneer hij het antieke boek aan Slien schenkt, het meisje waar hij een oogje op heeft, zet hij onbedoeld een kettingreactie in beweging. Een oude man die zich voorstelt als Zeppos heeft grote interesse in het boek, dat ooit aan cartograaf Mercator heeft toebehoord. Met behulp van de geheime boodschappen in het boek van Mercator ontsluiert het drietal steeds meer van het mysterie maar een ongenadige tegenstander probeert hen te stoppen. Hun gevaarlijke zoektocht brengt hen niet alleen dichter bij het geheim van Mercator, maar confronteert Benjamin ook met zijn afkomst.

Regie: Douglas Boswell / Scenario: Wouter Van Haver / Cast: Carry Goossens, Nathan Naenen, Britt Scholte, Koen De Bouw, Nora Gharib, Carlos Schram e.a. / Producent: Peter Bouckaert & Nathalie Van Schelvergem / Co-producenten: Phanta Film / Duur: 1u30

zeppos overview1
zeppos overview 2

Ontdek meer

Mothering Sunday
Film Cinema S

Mothering Sunday

di 16.08.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
El Buen Patrón
Film Cinema S

El Buen Patrón

di 23.08.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
H4Z4RD
Film Cinema S

H4Z4RD

di 30.08.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets