Ga verder naar de inhoud
NOWHERE hero
Film Cinema S

Nowhere

Data

di 24.05.22 | 20u30
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€7 Basisprijs
€6 Vriendenprijs

Duur

1u50

Het routineuze bestaan van ex-truckchauffeur André wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een poging tot inbraak. Regisseur Peter Monsaert schetst een gelaagd portret in dit verhaal over verbinding, hoop en familiale roots, met fantastische vertolkingen van Koen De Bouw en de jonge Noa Tambwe Kabati.

Ex-truckchauffeur André (55) vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

Net als in Offline en Le Ciel Flamand schetst Peter Monsaert ook in zijn nieuwste film een gelaagd portret met ontroerende personages, over verbinding, hoop en familiale roots. Fantastisch vertolkt door een ongeziene Koen De Bouw, in zijn meest kwetsbare rol ooit, en de jonge talentvolle Noa Tambwe Kabati.

Regie: Peter Monsaert / cast: Koen De Bouw, Noa Tambwe Kabati, Karlijn Sileghem, Ruth Becquart, Sebastien Dewaele, Sofie Decleir e.a. / B, 2021 / NL/FR gesproken en ondertiteld / 1u50

NOWHERE overview1
NOWHERE overview2
NOWHERE overview

Ontdek meer

Zeppos: Het Mercatorspoor (8+)
Film Familie

Zeppos: Het Mercatorspoor (8+)

di 5.07.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Mothering Sunday
Film Cinema S

Mothering Sunday

di 16.08.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
El Buen Patrón
Film Cinema S

El Buen Patrón

di 23.08.22
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets