Ga verder naar de inhoud
DE ELFKINS hero
Film Familiefilm

De Elfkins (6+)

Data

di 2.11.21 | 15u
tickets

Locatie

Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Tickets

€6 Basisprijs
€6 65+
€5 -21/dagstudent
€5 Vriendenprijs

Duur

1u18'

Heerlijke animatiefilm over ondergrondse wezentjes – de Elfkins – die zich voor het eerst in de grotemensenwereld wagen. Met o.a. de stemmen van Wim Opbrouck en Lucas van den Eynde.

Al tweehonderd jaar leven de Elfkins onder de grond, ver weg van de grotemensenwereld. Tot op een dag het opgewekte Elfkin-meisje Helvi behoefte heeft aan meer ruimte om zich heen. Samen met haar vrienden, de Elfkin-jongens Kipp en Butz, trekt ze naar de bovengrondse wereld waar ze tussen de grote mensen op zoek gaat naar haar unieke Elfkin-talent én grootse avonturen beleeft. Nadat ze vrienden wordt met de norse banketbakker Theo leert ze samen met de andere Elfkins een belangrijke les: er is niets beters dan anderen te helpen waar je maar kan.

Regie: Ute von Münchow-Pohl | animatie, actie, komedie, familie | Met de stemmen van: Wim Opbrouck, Lucas van den Eynde, Marloes van den Heuvel, Pip Pellens, Buddy Vedder e.a.

'Een mooie, hartverwarmende film om elk kind te laten inzien dat iedereen op zijn eigen manier een talent heeft en van waarde kan zijn voor zijn omgeving.'

Cinemagazine
DE ELFKINS overview1
DE ELFKINS overview2

Wim Opbrouck is in De Elfkins te horen als Theo, de norse maar bescheiden banketbakker. Theo is de meest getalenteerde bakker uit de buurt en wordt de eerste menselijke vriend van de Elfkin Helvi.

Lucas Van den Eynde speelt de rol van Bruno, de competitieve en egoïstische broer van Theo. De broers kunnen het niet zo goed met elkaar vinden, maar Bruno hoopt als professioneel verkoper stiekem op een verzoening en samenwerking met zijn broer.

Ontdek meer

Future Shocked
Film Film op maandag

Future Shocked

ma 25.10.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Playlist
Film Cinema S

Playlist

di 26.10.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets
Quo Vadis, Aïda?
Film Cinema S

Quo Vadis, Aïda?

di 2.11.21
Schouwburg Cc Strombeek
Info & tickets