Podium 2020-2021 Podium Dans


Choreografe Femke Gyselinck (ooit docente aan de academie van Grimbergen) inviteert iedereen op een onuitgegeven dansante avond.

Zij start met 'ERATO', een korte solo op muziek van Palmistry, Gwilym Gold en Hiatus Kaiyote, waarbij de fysieke dans de expressie van de muziek evenaart en één stem wordt.

Daarna deelt ze het podium met muzikant Hendrik Lasure en danseres Sue Yeon Youn voor een spannende improvisatie. Gyselinck nodigt je uit op zoek te gaan naar de verbanden tussen de muziek, de woorden en de bewegingen, en naar de verschuivingen in betekenis.

Dat laatste, maar zeker ook de link met 'Erato', vormen de insteek van een nagesprek. 


i.s.m. workspacebrussels
met: Femke Gyselinck, Sue Yeon Youn, Hendrik Lasure & guest


Aansluitend op de dansvoorstelling Dance Diggers van Femke Gyselinck, vindt het concert van L.adrache plaats. Belangrijk: je dient apart te registreren voor de beide voorstellingen. Het concert van L.adrache is gratis, maar omwille van de Covid-19 veiligheidsvoorschriften dient u hier online te registreren. 


Gerelateerde events

Softies (6-10j)

fABULEUS

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Vakantie Podium Dans Acrobatie Familie
Zacht is het nieuwe stoer! 'Softies' is een virtuoze dans- en spectaculaire circusvoorstelling waarin alles draait om kwetsbaar durven zijn. Drie acrobaten nemen het tegen elkaar op in een fysiek spel: het ene moment ruw en spectaculair, het volgende vloeiend en teder.
Tickets