Humor Dans Podium Seizoen 2016-2017

Na het internationale succes van 'Smashed' – in 2014 nog te zien in Cc Strombeek – keert het internationale gezelschap Gandini Juggling dit seizoen terug. Hun nieuwste voorstelling neemt u mee op een vluchtige reis door tijd en ruimte in een unieke dialoog. Vier jongleurs en vier balletdansers delen voor de eerste keer samen een podium voor een aangrijpend mooi schouwspel. Deze twee werelden ontmoeten en beïnvloeden elkaar. De artiesten delen met een snuif droge Britse humor gracieus en virtuoos hun verschillende technieken met elkaar en de toeschouwers. Het is een unieke dansante jongleervoorstelling die internationaal scoort. Live begeleid door het jonge kamermuziekensemble 'Camerata Alma Viva' creëren ze met hun bewegingsspel een kortstondig denkbeeldig architectaal werk: '4x4 EPHEMERAL ARCHITECTURES'.

De voorstelling werd geregisseerd door de wereldberoemde goochelaar Sean Gandini, in een choreografie van Royal Ballet danseres Ludovic Ondiviela. Nimrod Borenstein zorgde voor een originele muziekcompositie 'Suspended opus 69'. Het bijzondere lichtontwerp van Guy Hoars voltooit deze sensationele cross-over kunstvorm.

Nu op een beperkt aantal plaatsen te zien in Vlaanderen, waaronder Cc Strombeek. Mis deze kans niet!

4x4 EPHEMERAL ARCHITECTURES ging in 2015 in première op het London International Mime Festival in het Royal Opera House, werd genomineerd door de British Council op het Edinburgh Showcase en ontving lovende kritieken:
“Een show van elegantie en schoonheid.” - The Guardian (★★★★)
“Een fenomenale voorstelling.” - Everything Theatre (★★★★)
“Een overweldigende mix van talenten, elegantie en humor.” - The Times (★★★★)
"Een knappe, koele en wondermooie voorstelling die u in vervoering brengt.” - The Stage (★★★★)

Gerelateerde events

Imagine Toi

Julien Cottereau

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
‘Imagine Toi’ is een bekoorlijke en gelauwerde solovoorstelling van Julien Cottereau, jarenlang de clown-mimespeler uit 'Saltimbanco' van Cirque du Soleil. Deze ondeugende 'Peter Pan' creëert een naïef personage. Een simpele jongen die de grote mensen charmeert met zijn glimlach en spelplezier.
Tickets

Wat een geluk (Première)

Nele Bauwens

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
De hele wereld heeft kinderen. Behalve Nele Bauwens. Moet zij daarom integraal gek worden? Of kan zij juist verlicht ademhalen? 'Wat een geluk’ is de tweede cabaretvoorstelling van Nele Bauwens. Dolkomisch en doodserieus. Grappig en ontroerend. Hilarisch en poëtisch.
Tickets