Humor Podium Seizoen 2017-2018

Els de Schepper heeft een indrukkend podiumpalmares: televisie, musicals (met o.a. een glansrol in 'Piaf'), lezingen, theater én muziek. Het best is ze gekend om haar krachtige en succesvolle onewomanshows, een woord dat bijna voor haar werd uitgevonden. In haar nieuwe comedyshow ‘Red Mij!’ roept zij het publiek op om haar te redden van de steeds sneller voorbijrazende tijd. En ook een heel klein beetje van zichzelf. Op haar beurt bezorgt ze haar toeschouwers een onvergetelijke avond. Met haar laatste nieuwe single 'Kom uit de Kast' veroverde ze in enkele weken de Vlaamse hitlijsten. Meer dan ooit grappig en ontroerend. Meer dan ooit een aanrader.

De ‘grande dame’ van het Vlaamse cabaret” - De Standaard

Dit was haar beste show ooit” - Radio 2

Mooie en integere momenten, in een show waarin Els de Schepper de zaal regelmatig aan het bulderlachen kreeg” - Gazet van Antwerpen

Gerelateerde events

Bas Birker

Je moeder

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Zeven jaar geleden ruilde Bas Birker Nederland in voor Antwerpen. Hij leerde er de vrouw van zijn leven kennen en samen kregen ze een dochter. Hij doet er alles aan om zich in te burgeren, maar toch weet hij: “Ik zal altijd die Hollander blijven.” In ‘Je Moeder’ grapt hij over de Vlamingen.
Tickets

Raf Walschaerts

Biecht

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Al 31 jaar vormt hij samen met zijn broer Kommil Foo. Nu staat Raf Walschaerts nog eens alleen op het podium. Een gitaar, een piano, een handvol songs en sterke verhalen, meer heeft hij niet nodig. Biecht, soms hilarisch en absurd, dan weer verrassend scherp. In elk geval altijd ontroerend eerlijk.
Tickets