Humor Podium Seizoen 2017-2018

Els de Schepper heeft een indrukkend podiumpalmares: televisie, musicals (met o.a. een glansrol in 'Piaf'), lezingen, theater én muziek. Het best is ze gekend om haar krachtige en succesvolle onewomanshows, een woord dat bijna voor haar werd uitgevonden. In haar nieuwe comedyshow ‘Red Mij!’ roept zij het publiek op om haar te redden van de steeds sneller voorbijrazende tijd. En ook een heel klein beetje van zichzelf. Op haar beurt bezorgt ze haar toeschouwers een onvergetelijke avond. Met haar laatste nieuwe single 'Kom uit de Kast' veroverde ze in enkele weken de Vlaamse hitlijsten. Meer dan ooit grappig en ontroerend. Meer dan ooit een aanrader.

De ‘grande dame’ van het Vlaamse cabaret” - De Standaard

Dit was haar beste show ooit” - Radio 2

Mooie en integere momenten, in een show waarin Els de Schepper de zaal regelmatig aan het bulderlachen kreeg” - Gazet van Antwerpen

Gerelateerde events

Crisiskok

Joost Van Hyfte

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Deze ex-restauranthouder presenteert je - op een bedje van flauwekul, met meer dan een mespunt mensenkennis en afgewerkt met een royale toets zelfrelativering - een nieuw genre: culinaire comedy! Naast een avond bulderlachen ga je naar huis met budgetvriendelijke recepten met een 'wow-factor'.
Tickets

Boegbeeld

Veerle Malschaert

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
‘Boegbeeld’ is een onewoman comedyshow waarin je mag lachen én huilen. Als moeder van twee kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar, wil Veerle Malschaert een boegbeeld zijn. Sterk, maar kwetsbaar! Een rollercoaster van emoties, virtuoos afgewisseld met de juiste dosis humor en een schaterlach.
Tickets

The Show

Strange Comedy

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
In de stijl van de Muppetshow ontdekken twee ongelukkige artiesten dat hun toneelattributen een eigen willetje hebben en trucs wel eens erg fout kunnen gaan! Strange Comedy is over de hele wereld gekend voor haar visuele illusies, verrassende acrobatie en bovenal hun hilarische en geliefde clownerie
Tickets