Seizoen 2020-2021 De Residenten

Eind oktober sloot Cc Strombeek noodgedwongen voor de derde keer de deuren. We onderschrijven uiteraard het belang hiervan. Maar meer dan ooit zien ook de noodzaak om ons gesloten huis ter beschikking te stellen van artiesten. Onze schouwburg is tijdens deze lockdown een creatieplek. De komende weken zullen verschillende artiesten er nieuw werk maken, projecten afwerken… creëren kortom. Wij noemen ze 'De Residenten'.


'De Residenten' is een ondersteunend project voor makers, maar ook een podcast. We praten met de artiesten over waar ze mee bezig zijn, wat hen drijft, wat hen bezighoudt. Via geluids- en videofragmenten krijg je bovendien een unieke inkijk in hun maakproces. Maak hier kennis met 'De Residenten' en volg ze via onze sociale media!

 

ELDERS is de nieuwe band rond Tom Pintens (Het Zesde Metaal) en Laurence Roothooft. ELDERS is Engelstalige popmuziek van het zuiverste soort met samenzang, bedwelmende synths, beats en gitaar. Hun muziek is mysterieus, zelfs een tikkeltje ondeugend. ELDERS schept een wereld zonder einde, waarin je als publiek opgezogen wordt. Binnenkort verschijnt hun eerste single.

 

Houd zeker deze pagina in het oog. Want in de loop van de volgende weken komt hier exclusieve content (podcast, videomateriaal, teasers...) online over deze residentie.