Educatie voor kinderen

De torenhoge boterham (3-6j)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2016-2017
Nog één, twee nachtjes slapen en je stapt weer naar school met misschien wel de allermooiste boterhammendoos die je met de gekste, grappigste, smakelijkste … zelfgemaakte boterhammenstikkers kan versieren!
uitverkocht

Vlieg er eens uit (3+)

Zomerafsluiter

| Rode Poortsite
Kinderen Familie Seizoen 2017-2018
Een zotte namiddag met je hoofd in de wolken om de zomer al fluitend uit te zwaaien. Op het einde van de zomervakantie vuurt Cc Strombeek, samen met de jeugddienst en het OCMW traditiegetrouw een laatste zomerschot af, een feestelijke gratis zomerafsluiter voor jong en oud!

Beeldend jeugdatelier (9-12j.)

op woensdag

vanaf - | Piereman
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Tijdens het beeldend jeugdatelier laten de kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop en worden ze ondergedompeld in een bad vol beeldtaal waar ze kennismaken met verschillende technieken en materialen. We genieten volop van het beeldend handelen en we ontdekken erop los.
Tickets

Beeldend jeugdatelier (6-8j.)

op woensdag

vanaf - | Piereman
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Kinderen leren op een speelse manier omgaan met vorm & kleur en maken kennis met een portie schilder- en beeldhouwkunst. Ze gaan creatief aan de slag met acryl, houtskool, pastel, klei, papier-maché, etc. Elke week staat er iets anders op het menu.
Tickets

Kleuteratelier (3,5-5j.)

Jaarreeks op woensdagnamiddag (najaar)

vanaf - | Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Het kleuteratelier prikkelt jonge kinderen om met schilder-, teken- en andere verrassende (knutsel) materialen te experimenteren. Een verhaal, kinderboek, kortfilm, geluid, muziek of tentoonstellingsbezoek zijn speelse aanzetten om kleuters op weg te helpen.
Tickets
pagina 1 van 4 volgende pagina