Educatie

Patch-work (6-12j.)

| Piereman
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Ontwerp je eigen hippe badge of patch aan de hand van eigen uitgewerkte tekeningen van banale, alledaagse objecten zoals een lamp, cactus, auto, pizza, raket, cupcake, stoel,...
uitverkocht

Silk clay (6-12j.)

| Piereman
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Hou je van beeldhouwen, boetseren, kneden met je vingers in een zachte massa? We maken sculptuurtjes van verschillende soorten gekke vreemde figuren met Silk Clay. Op het einde van deze tweedaagse stellen we alle bizarre gekke sculptuurtjes tentoon.
uitverkocht

Stencil me! (3,5-6j.)

| Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Als ik kon, als ik mag, dan zou ik een groot blad, de volledige vloer, de hele stoep of speelplaats van links naar rechts van onder tot boven willen inkleuren. Kom dan zeker mee tekenen, stempelen, stencilen en spelen.
Tickets

Zo groot als een ballon (3-5j.)

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Kinderen Educatie Seizoen 2017-2018
Van klein naar groot, van groot naar klein. We voelen ons net een ballon die nu eens opgeblazen, dan weer plat gelaten wordt. Een creatief bewegingsatelier voor de kleinsten.
uitverkocht

Art Nivo

vanaf - | Piereman
Volwassenen Educatie Educatie 2018-2019
Art Nivo is een beeldend atelier voor volwassenen met een lichte tot matige mentale beperking. Onder begeleiding van een vertrouwde begeleid(st)er van de instelling en een Art Nivobegeleider, ontplooit de groep zich tot een volwaardig onderdeel van het ‘Atelier Beeldende Kunst’.

Kleuteratelier (3,5-5j.) - najaar

vanaf - | Box Cc Strombeek
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Het kleuteratelier prikkelt jonge kinderen om met schilder-, teken- en ander verrassend (knutsel)materiaal te experimenteren. Hoe klein, fijn, trots of pienter ze ook zijn, elke woensdag worden ze opnieuw uitgedaagd om met kleuren en vormen, maar ook met de handen - bezig te zijn.
Tickets

Beeldend jeugdatelier (6-8j.)

vanaf - | Piereman
Kinderen Educatie Educatie 2018-2019
Kinderen leren op een speelse manier omgaan met vorm & kleur en maken kennis met een portie schilder- en beeldhouwkunst. Ze gaan creatief aan de slag met acryl, houtskool, pastel, klei, papier-maché enz. Elke week staat er iets anders op het menu.
uitverkocht
pagina 1 van 9 volgende pagina