Educatie

Kleuteratelier (voorjaar)

3,5-5j.

| Box Cc Strombeek
Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Een verhaal, kinderboek, kortfilm, geluid, muziek, of een bezoek aan een tentoonstelling, worden speelse aanzetten die kleuters op weg helpen om met schilder-, teken- en ander verrassend (knutsel)materiaal hun creatieve mogelijkheden te ontdekken.
uitverkocht

Linosnede

Cursusreeks Vrije Grafiek

| Piereman
Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen
In dit atelier ligt het accent op ontwerpen en tekenen als op zichzelf staand medium, maar ook op tekenen als springplank (ontwerpfase) tot de grafische druktechnieken.
Tickets

De spiegel van het onbewuste

Amarant cursusreeks moderne en actuele kunst

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Educatie 2019-2020 Educatie Volwassenen
Na WO II worden de krachtverhoudingen in de wereld grondig herschikt. Ook in de kunst is dit niet anders. De rol van Parijs als onbetwist centrum van de kunstwereld lijkt uitgespeeld. New York neemt over.

De Paradijsvogels (Maxi)

6-12j.

| Soenszaal Cc Strombeek
Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Een crea-yogatweedaagse waarin we aan de slag gaan rond de raadselachtige en wondere wereld van de vogels. Geen soort op aarde die ons zoveel kan leren over kleuren, nestjes bouwen, dansen, de wereld rondreizen…
uitverkocht

Mevrouw De Meeuw en de Leeuw

3,5-6j.

| Box Cc Strombeek
Vakantie Educatie 2019-2020 Educatie Kinderen
Leg een kussen onder je hoofd en kijk mee naar voorbijvliegende speelvogels, hoog in de lucht en laag bij de grond. We maken verrassende kunst- en vliegknutselwerkjes met veertjes uit één van de hoofdkussens die voor ons klaarliggen.
geannuleerd
pagina 1 van 5 volgende pagina