Familie Podium Podium 2019-2020 Educatie 2019-2020 Kinderen


Tijdens dit speelse familiefestival kan je de vroege lente ruiken, het gras tussen je tenen voelen kriebelen en de vogels horen fluiten.

Laat je onderdompelen in een magisch natuuravontuur boordevol bruisende, beeldende, beestige en ‘bomige’ activiteiten voor jong en oud!

Alvast een voorsmaakje van enkele activiteiten:

'De Grote Reis van Meneer Beer' (Theater Tieret in coproductie met WALRUS) 
Op een ochtend krijgt Meneer Beer post van zijn verre neef, Ivo Ijsbeer. Die voelt nattigheid nu heel zijn huis aan het smelten gaat. Kunnen Meneer Beer en de Woeste Wolven Ivo een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt?  Meneer Beer trekt op avontuur langs nieuwe muzikale (bos)paden, samen met alle Woeste Wolven. 'De Grote Reis van Meneer Beer' wordt een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden. 

Word boomkunstenaar voor 1 dag 
Met snoeiafval, twijgen en takken vlechten we samen een mooie houtsculptuur die we nog lang zullen blijven bewonderen voor ons cultuurcentrum.

Animatiefilmstudio Rekker zoekt voor ons - over de landgrenzen heen - de allerbeste kortfilms bij elkaar, speciaal op maat van Door De Bomen!

Restaurant ‘Chez COL’
Een ludiek buffet voor jong en oud(er) waar je zelf de handen uit de mouwen kan steken. Heb je een artistiek hongertje? Entrez en leg uw ei Chez Col!

En nog zoveel meer...

Koop nu reeds een festivalpas en kies later als eerste uit het ruime aanbod van activiteiten!

Vlieg

Gerelateerde events

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
Kinderen Familie Podium Podium 2019-2020 Educatie 2019-2020
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!

Binti (8+)

Filmfratsen

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Podium Podium 2019-2020 Film
Tijdens het nieuwe concept ‘Filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op een experimenteerlab rond film & multimedia gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige of gewoon supergoede film voor het hele gezin. We trappen ‘filmfratsen’ af met de bejubelde Vlaamse jeugdfilm ‘Binti' (8+).