Kinderen Educatie Familie Festival Podium Educatie 2018-2019 Podium 2018-2019

Met het familiefestival Door De Bomen geven we met z’n allen het startschot voor een nieuwe lente! De vijfde editie van deze groengeurende kinderkunstendag wordt een miraculeuze, curieuze en melodieuze namiddag over de wonderlijke wereld van de natuur, het bos en het milieu. Een pittige dag boordevol verrassende voorstellingen, stoere animaties en beestige workshops. Laat je met het hele gezin onderdompelen in dit feeërieke natuuravontuur! Warm aanbevolen voor het hele gezin!

Alvast een voorsmaakje van enkele voorstellingen:

Boom (3-5j.) - Tal en Thee
Een vogel. In een boom. In een bos. Zonder woorden vertelt BOOM het verhaal van een opgroeiende boom en een jonge vogel die zijn vlucht naar het zuiden mist. In een installatie vol systeempjes, projecties en live muziek worden we meegevoerd met de seizoenen. BOOM is een warm nest in een spannend bos.

De Tuin van de Walvis (5-10j.) - DE MAAN
Deze prachtvertelling van Toon Tellegen, over een walvis die een tuin op zijn rug wil, wordt door Beeldsmederij DE MAAN omgetoverd tot een totaalspektakel waarin audio, live figurenspel en beeldend theater elkaar afwisselen. 'De Tuin van de Walvis' werd bekroond met de Zilveren Griffel 2016.

Pakman (6-12j.) - Post uit Hessdalen
PAKMAN, een ritmische circusperformance, is een internationale festivalhit die zich afspeelt in de laadbak van een kleine vrachtwagen. PAKMAN leeft sneller dan een muis kan klikken. 1 pakje, 2 formulieren, 3 stempels, 6 handtekeningen, en dat 450 keer per dag. In PAKMAN ontmoeten de ritmes van jongleur Stijn Grupping en drummer Frederik Meulyzer elkaar.

En nog zoveel meer…

Bestel nu reeds een festivalpas en schrijf later (als eerste) in voor de vele activiteiten! Een festivalpas geeft recht op deelname aan alle activiteiten voor jouw leeftijd. Aankoop van een festivalpas in abonnement geeft voorrang in de keuze van activiteiten. 

Boom - Tal en Thee

Pakman - Post uit Hessdalen

Vlieg

Gerelateerde events