Humor Podium Seizoen 2017-2018

‘De Ronde van Begijn’ is een koersshow met panache waarin comedian en wielerliefhebber Begijn Le Bleu bekende coureurs op bezoek krijgt. Aan de vooravond van de grote voorjaarsklassiekers brengt hij uit een machtig peloton twee kopmannen mee naar onze schouwburg: Edwig Van Hooydonck en Paul Herygers. Hij haalt met hen herinneringen op over hun topjaren en praat over het huidige wielerseizoen. Verwacht hierbij geen diepgravende analyses, maar wel archiefmateriaal, een quiz en veel ambiance! Bernard Bidon draait ondertussen fijne muziekjes.

Kruip op uw vélo en sprint naar Strombeek! Allez, allez, allez, roulez!

 

Gastheer: Begijn Le Bleu/ Ambiance: Bernard Bidon/ Gasten:  Edwig Van Hooydonck en Paul Herygers.

Gerelateerde events

Comedy Night Kanaalfeesten

Steven Mahieu,Nigel Williams,MC Harald Scheerlinck

| Feesttent Humbeek-Sas
Humor Stand-up Podium Seizoen 2017-2018
Tijdens de Kanaalfeesten Humbeek trakteren wij jullie graag op een Comedy Night. Place to be? Feesttent Kanaalfeesten Humbeek Sas. Line-up? MC Harald Scheerlinck, Steven Mahieu en Nigel Williams.
Tickets

Bas Birker

Je moeder

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Zeven jaar geleden ruilde Bas Birker Nederland in voor Antwerpen. Hij leerde er de vrouw van zijn leven kennen en samen kregen ze een dochter. Hij doet er alles aan om zich in te burgeren, maar toch weet hij: “Ik zal altijd die Hollander blijven.” In ‘Je Moeder’ grapt hij over de Vlamingen.
Tickets

Raf Walschaerts

Biecht

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Al 31 jaar vormt hij samen met zijn broer Kommil Foo. Nu staat Raf Walschaerts nog eens alleen op het podium. Een gitaar, een piano, een handvol songs en sterke verhalen, meer heeft hij niet nodig. Biecht, soms hilarisch en absurd, dan weer verrassend scherp. In elk geval altijd ontroerend eerlijk.
Tickets