Humor Podium Seizoen 2017-2018

‘De Ronde van Begijn’ is een koersshow met panache waarin comedian en wielerliefhebber Begijn Le Bleu bekende coureurs op bezoek krijgt. Aan de vooravond van de grote voorjaarsklassiekers brengt hij uit een machtig peloton twee kopmannen mee naar onze schouwburg: Edwig Van Hooydonck en Paul Herygers. Hij haalt met hen herinneringen op over hun topjaren en praat over het huidige wielerseizoen. Verwacht hierbij geen diepgravende analyses, maar wel archiefmateriaal, een quiz en veel ambiance! Bernard Bidon draait ondertussen fijne muziekjes.

Kruip op uw vélo en sprint naar Strombeek! Allez, allez, allez, roulez!

 

Gastheer: Begijn Le Bleu/ Ambiance: Bernard Bidon/ Gasten:  Edwig Van Hooydonck en Paul Herygers.

Gerelateerde events

Schoft (herneming)

Kommil Foo

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Het is het leven zelf dat een klein schoftje is… het slaat, zalft, schuurt en het ergst van al: het eindigt. In deze productie diept Kommil Foo zijn unieke en persoonlijke stijl verder uit: hilarisch en ontroerend tegelijk. Virtuoos gemusiceerd, loepzuiver gezongen, fysiek en stomend verteld.
Tickets

Wachten op Do Groot

Frivole Framboos

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Bariton Peter Hens en toetsenfluisteraar Bart Van Caenegem van de Frivole Framboos gaan in hun nieuwe voorstelling op zoek naar die ene oermelodie waaruit alles - de gehele muziekgeschiedenis - is ontstaan. ‘Wachten op Do Groot’ is het wachten meer dan waard.
laatste plaatsen

Ada/Ava

Manual Cinema

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
Dit collectief van kunstenaars uit verschillende disciplines tovert sprookjesachtige beelden op en vóór het scherm. Want in plaats van hun ingenieuze trucs, poppen en spelers te verbergen, laten de makers van Manual Cinema gewoon zien wat ze doen.
Tickets