Seizoen 2019-2020 Film


De Patrick
 is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent. Patrick (Kevin Janssens) woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer wordt zijn queeste een zoektocht naar zichzelf.

Naast Kevin Janssens bestaat de Belgisch-Nederlandse cast uit o.m. Ariane van Vliet, Josse De Pauw, Katelijne Damen, Jan Bijvoet, Bouli Lanners, Janne Desmet, Tine Van den Wyngaert, Frank Vercruyssen, Jean-Benoît Ugeux, Hannah Hoekstra, Louis van der Waal, Pierre Bokma en Peter Gorissen. Ook Jemaine Clement, de Nieuw-Zeelandse acteur bekend van de comedy-reeks Flights of the Concords, speelt een bijrol. Tim Mielants schreef het scenario voor De Patrick samen met Benjamin Sprengers. Frank van den Eeden stond achter de camera.

Regie: Tim Mielants / Met: Kevin Janssens, Ariane van Vliet, Josse De Pauw, Katelijne Damen, Jan Bijvoet, Bouli Lanners, Janne Desmet, Tine Van den Wyngaert, Frank Vercruyssen, Jean-Benoît Ugeux, Hannah Hoekstra, Louis van der Waal, Pierre Bokma en Peter Gorissen / België, 2019 / 1u37'

 

Audiodescriptie beschikbaar via Earcatch 

Afbeeldingsresultaat voor earcatch

 

Gerelateerde events