Podium 2020-2021 Podium Muziek

 Deze theatertour is naar 2021 verplaatst. 


De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment ©. Anno 2020 zijn ze populairder en geliefder dan ooit. Sowieso zakken ze om de vijf-zes jaar graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is. 

En dat doen ze deze keer in stijl: in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavondtalkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit hun eigen, rijke repertoire.

De Mens is een band met een dwingend verhaal, dat ook het verhaal van zijn publiek is. Dat wordt in 'De Mens Late Night' op een geheel nieuwe, stijlvolle manier verteld.


Gerelateerde events

Jef Neve

speelt met u!

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Jazz Muziek
Niet de aangekondigde tournee rond zijn laatste album, maar wel Jef Neve solo. Hij improviseert op aangeven van het publiek. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot”.
Tickets

Willy Sommers

Sommers of '69

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
‘Sommers of ‘69’ duikt de theaters in! Want Willy Sommers en zijn muzikanten krijgen maar niet genoeg van die zomer uit 1969. Met veel plezier wekt hij die anno 2020 weer tot leven. Bereid je voor op een throwback naar the summer of love. Uiteraard vergeet hij zijn eigen halve eeuw aan hits niet.
laatste plaatsen

Imagine No Lennon

Jean Bosco Safari, Ben Crabbé, David Piedfort e.a.

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
Veertig jaar moeten we John Lennon al missen, een van de grootste songschrijvers aller tijden. Jean Bosco Safari en Ben Crabbé konden een topband samenstellen voor een herdenking, of beter een viering, opgebouwd rond alle hits van deze working class hero.
laatste plaatsen