Muziek Podium Podium 2018-2019

En de surprise act is... De Mens! En of ze wat te vieren hebben!

De Mens wordt namelijk 27 in 2019. Met een leeftijd waarop we heel wat rocksterren (zoals Amy Winehouse, Kurt Cobain, Jimi Hendrix, ...) verloren, is de band rond Frank Vander linden levender en energieker dan ooit. Podia zijn er om veroverd te worden.

Met onder de arm een respectabel repertoire waaraan vorig jaar, met het alom bejubelde album ‘24’, nog enige titels werden toegevoegd. De samengevatte lijst is te mooi om onvermeld te blijven: ‘Dit is mijn huis’, ‘Jeroen Brouwers (schrijft een boek)’, ‘Irene’, ‘Nederland’, ‘Lachen en mooi zijn’, ‘Maandag’, ‘En in Gent’, ‘Sheryl Crow I need you so’, ‘Val niet in liefde’, ‘Einde van de eeuw’, ‘Sex verandert alles’, ‘Ergens onderweg’, ‘Kamer in Amsterdam’, ‘Zonder verlangen’, ‘Luide muziek in kleine auto’s’, ‘Hier komt mijn schip’, ‘Angst’ (met Herman Brusselmans), ‘Nooit genoeg’, ‘Vier akkoorden’, … Je zou er een kader rond kunnen hangen.

 Maar nog beter ga je er mee naar rockclubs en festivals. Nog beter ga je er mee naar een publiek dat blijft genieten van een ervaren band die blijft groeien. Omdat er patine opzit, geen sleet. Omdat er leven in zit en hun optredens doen voelen dat we leven.

De Mens - Vier akkoorden

Gerelateerde events

Zolang hij niet zichzelve kent

Josse De Pauw / Koenraad Tinel / Spectra

| CC Strombeek - Schouwburg
Muziek Klassiek Theater Beeld Podium Podium 2018-2019
Koenraad Tinel tekent levend en wel het verhaal van Narcissus, begeleid en gekaderd door de nieuwe muziek die Frederik Neyrinck componeerde bij deze voorstelling, uitgevoerd door SPECTRA. Josse De Pauw vertelt het verhaal van Narcissus op het ritme van Tinels penseel en gedragen door de muziek.
Tickets

Lady Linn & Her Magnificent Bigband

Voorstelling nieuw album (première)

| Schouwburg Cc Strombeek
Muziek Podium Podium 2018-2019
Lady Linn viert haar kristallen jubileum, en hoe! Voor de gelegenheid vormt ze 'Her Magnificent Seven' om tot 'Her Magnificent Bigband', bestaande uit het kruim van de Belgische muziekwereld. Speciaal voor haar bigband schreef ze 12 gloednieuwe nummers. Deze gaan live in première in Strombeek!
Tickets

The Scabs forty years

The Scabs

| Schouwburg Cc Strombeek
Muziek Podium Podium 2018-2019
Zoals de titel 'Forty Years' al doet vermoeden, staan The Scabs 40 jaar op de planken. Met veel zin om alle hits met overgave te brengen voor hun publiek. En het zal niet altijd akoestisch zijn, integendeel.
laatste plaatsen