Muziek Podium Podium 2018-2019

En de surprise act is... De Mens! En of ze wat te vieren hebben!

De Mens wordt namelijk 27 in 2019. Met een leeftijd waarop we heel wat rocksterren (zoals Amy Winehouse, Kurt Cobain, Jimi Hendrix, ...) verloren, is de band rond Frank Vander linden levender en energieker dan ooit. Podia zijn er om veroverd te worden.

Met onder de arm een respectabel repertoire waaraan vorig jaar, met het alom bejubelde album ‘24’, nog enige titels werden toegevoegd. De samengevatte lijst is te mooi om onvermeld te blijven: ‘Dit is mijn huis’, ‘Jeroen Brouwers (schrijft een boek)’, ‘Irene’, ‘Nederland’, ‘Lachen en mooi zijn’, ‘Maandag’, ‘En in Gent’, ‘Sheryl Crow I need you so’, ‘Val niet in liefde’, ‘Einde van de eeuw’, ‘Sex verandert alles’, ‘Ergens onderweg’, ‘Kamer in Amsterdam’, ‘Zonder verlangen’, ‘Luide muziek in kleine auto’s’, ‘Hier komt mijn schip’, ‘Angst’ (met Herman Brusselmans), ‘Nooit genoeg’, ‘Vier akkoorden’, … Je zou er een kader rond kunnen hangen.

 Maar nog beter ga je er mee naar rockclubs en festivals. Nog beter ga je er mee naar een publiek dat blijft genieten van een ervaren band die blijft groeien. Omdat er patine opzit, geen sleet. Omdat er leven in zit en hun optredens doen voelen dat we leven.

Als voorprogramma presenteren we de Grimbergse indierockband Recode Reality. De band rond Oscar Tulkens wordt gekenmerkt door de unieke stem van de zanger. Inspiratie halen ze bij hun gemeenschappelijke idolen en dat hoor je ook. Denk bij deze band dus aan Arctic Monkeys, Catfish and the Bottlemen of Imagine Dragons. Maar dan wel op hun eigen, typerende manier. Binnenkort volgt een tweede EP, vooralsnog is het genieten van hun eerste EP die vorig jaar verscheen. Jong talent van eigen bodem, kom dus zeker op tijd!

De Mens - Vier akkoorden

Recode Reality - Need You More

Gerelateerde events

The Bony King Of Nowhere + Few Bits

Voorstelling nieuw album, dubbelconcert

| CC Strombeek - Schouwburg
Muziek Podium Podium 2018-2019
De perfecte dubbelaffiche voor een avond vol dromerige popmuziek! Few Bits is één van de best bewaarde geheimen uit de Belgische pop- en rockwereld. The Bony King of Nowhere maakt de dubbelaffiche compleet met zijn melancholische nummers.

Sol bémol (6+)

D'irque & fien

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Muziek Humor Circus Podium Podium 2018-2019
‘Sol Bémol’ is een bijzonder duet tussen pianist en circusartiest, waarbij zelfs de piano een acrobatische rol speelt. Een verrassende trip vol uitdagingen! ‘Sol Bémol’ is een heerlijke voorstelling waarbij machinisten kranen, katrollen en zelfs de artiesten manipuleren. Een streling voor oog & oor.
laatste plaatsen