Lager onderwijs Scholen Seizoen 2018-2019

Een film van Patrick Imbert en Benjamin Renner | 2016 België - Frankrijk Nederlands gesproken

Drie verhalen die zich afspelen in en rond een boerderij op het Franse platteland. De dieren krijgen er af te rekenen met grote uitdagingen. Met een vleugellamme ooievaar op het erf, moeten een eend en een konijn een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje?

Komische kortfilm compilatie van de makers van o.a. Ernest & Celestine. Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. Zorgeloos schateren!

Le grand méchant renard

Vlieg

Gerelateerde events

Even Geduld (Project)

Collectief dOFt

| Cc Strombeek
Lager onderwijs Scholen Seizoen 2018-2019
EVEN GEDULD gaat over het durven proberen. Men zou zelfs kunnen zeggen dat het een ode is aan de ‘poging tot’. Een voorstelling over denken en doen en alles daartussen, met de twijfel voorop. Over de aanzet tot, maar het gebrek daaraan.

Rosie en Moussa

| Cc Strombeek
Lager onderwijs Scholen Seizoen 2018-2019
Rosie verhuist met haar moeder naar de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen, maar vooral met Moussa, die in het appartement boven haar woont, kan ze het goed vinden. Hij neemt Rosie op sleeptouw. Samen gaan ze op zoek naar Rosie’s papa...