Jazz Pop / Rock Podium Seizoen 2016-2017

Door middel van een Farewell Tour met uitverkochte concerten in 14 landen en 2 uitzonderlijke afscheidsconcerten in de Lotto-Arena en Vorst Nationaal in oktober 2014, viel het doek definitief over Vaya Con Dios.

Nu kondigt Dani Klein, samen met Sal La Rocca (bas), William Lecomte (piano) en Tim De Jonghe (trompet), drie gerenommeerde jazzmuzikanten en al jaren deel uitmakend van de vaste band van Vaya Con Dios, een nieuw project aan.

Ze zullen de meest vrolijke nummers brengen uit het rijk gevulde repertoire van Billie Holiday. Dani wil hiermee haar grote waardering uiten die ze heeft voor de legendarische zangeres.

 

Muzikanten: Dani Klein (zang), Sal La Rocca (contrabas), William Lecomte (piano) & Tim De Jonghe (trompet).

Gerelateerde events

Compro Oro

| Schouwburg Cc Strombeek
Jazz Podium Seizoen 2017-2018
Het Gentse collectief Compro Oro doet de Afro-Cubaanse traditie alle eer aan. Je hoort virtuoos uitgevoerde jazz in een opgewekte, zuiderse sfeer. Haal dat Hawaïhemd maar uit de kast!
Tickets

Brothers Brew

DelVita

| Schouwburg Cc Strombeek
Jazz Podium Seizoen 2017-2018
Elektronische klanken versmelten met hun akoestische geluid tot een nieuwe jazzy kosmos. Met zorgvuldig opgebouwde composities streven ze naar een interessante mix van upbeat alt-rock, terwijl ze tegelijkertijd een trage intensiteit behouden à la Radiohead.
Tickets