Familie Theater Podium Podium 2018-2019

Voor de nieuwe voorstelling zoekt Studio ORKA onderdak in een kerk. Ingesloten tussen dikke muren en omringd door verweerde schilderijen vertellen ze het levensverhaal van een opgroeiende jongen en alles om hem heen. Vergeten flarden, wilde herinneringen en stoutmoedige dromen, momenten die bepalen wie we nu zijn of nooit mochten worden. 

En ondertussen spelen we met de tijd, zijn voeten.
Onomkeerbaar.
Niet achterom kijken.
Gaan.
En zien hoe we allemaal maar proberen.
Een wereld te maken.
Met touwtjes, draadjes, wassen kaarsen, rook en vuur.
Spelend, schreeuwend, vechtend, verlangend.
Tot de deur openwaait en alles uitblaast.
En we weer opnieuw beginnen.

Craquelé wordt een ode aan alle zichtbare (schijnbaar belangrijke) en alle onzichtbare (schijnbaar onbelangrijke) mensen en gebeurtenissen in ons leven. 

VAN/MET: Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Titus De Voogdt, Janne Desmet, Tania Van der Sanden, Ilse De Koe, Robrecht Vanden Thoren, Peter Monsaert. 

Studio ORKA zal voor deze voorstelling werken de volgende kinderen: Lander Scheire, Willem Loobuyck, Maria Dolores Nijns, Staf De Neve, Leoon Vandendriessche. 

MET STEUN VAN: Vlaamse Overheid, Stad Gent

Een productie van Studio ORKA, hetpaleis in coproductie met Theater Antigone


BEREIKBAARHEID
De kerk is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (5 min wandelen van het station van Halle). Met de auto parkeer je best in de Welkomstlaan (einde van de afrit E19) of aan het station in de Vandenpeereboomstraat. Hou er rekening mee dat het verkeer in en om Brussel zeer druk kan zijn, met mogelijk stevige vertragingen. Vanuit Cc Strombeek is er de mogelijkheid tot een gratis bustransport voor de voorstellingen op vrijdag. Deze bus vertrekt om 17u30 op de parking van CC De Factorij en om 18u00 aan de Carpoolparking Strombeek-Bever (Antwerpselaan, 1853 Grimbergen). Meer informatie en reservaties verlopen via de ticketbalie: tickets@ccstrombeek.be (02 263 03 43).

Vlieg

Gerelateerde events

Dilili in Parijs (7+)

familiefilm

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Familie Seizoen 2018-2019
Een opgewekte en kleurrijke film over sterke vrouwen en vrouwenrechten. Nieuwe film van Michel Ocelot die we kennen van het betoverende 'Kirikoe en de heks' en prachtige 'Azur en Asmar'.
Tickets