Podium 2019-2020

Door de overheidsmaatregelen en om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 te beperken, annuleerde Cc Strombeek alle eigen en receptieve evenementen t.e.m. 30 juni 2020. 

 


Wat als je tickets kocht? 

Wie tickets aankocht voor activiteiten van seizoen 19-20 ontving meer informatie via e-mail. Om zeker op de hoogte te worden gehouden, kan je best tickets@ccstrombeek.be toevoegen aan je contactenlijst (dit om te vermijden dat je belangrijke info mist omdat ze in je spam terechtkomt).

Volgende voorstellingen werden geannuleerd; tickethouders werden gecontacteerd.

Volgende voorstellingen werden naar een andere datum verplaatst.

Ook volgende films werden geannuleerd. Tickethouders werden gecontacteerd.

Alle educatieve activiteiten (uitgezonderd Nelson Danst) werden geannuleerd; tickethouders werden gecontacteerd.


Wat zijn de richtlijnen van de WHO?

Het is absoluut noodzakelijk om de voortgang van het virus zoveel mogelijk te vertragen, zodat op elk moment de gezondheidszorg toereikend blijft. Een snelle piek zal als gevolg hebben dat niet alle zieken op een goede manier kunnen worden verzorgd. Het is onze maatschappelijke plicht, zeker naar de kwetsbare groepen toe, om zoveel mogelijk aan die vertraging van het virus mee te werken.

We volgen de situatie verder op. Van zodra de richtlijnen veranderen, zullen wij hierover communiceren. Deze communicatie blijft dus geldig onder voorbehoud van verdere ontwikkelingen. Via deze site kun je al het nieuws over COVID-19 op de voet volgen. De Belgische overheid heeft ook een callcenter opgestart waar je terecht kan met vragen: 0800 14 689

De belangrijkste maatregelen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geef elkaar geen hand of kus
  • Draag een mondmasker indien je niet voldoende afstand kan bewaren
  • Blijf thuis als je ziek bent