Podium 2020-2021 Podium Humor


Stress: iedereen heeft het en iedereen wil ervan af. Zeker nu. Maar hoe? Speciaal voor Cc Strombeek gaan Thomas Smith, Soe Nsuki, Jasper Posson en Jade Mintjens op zoek naar antwoorden, naar dé ideale manieren om te ontstressen. Een unieke voorstelling die enkel bij ons gespeeld zal worden. 


Om onze zoektocht goed te starten, hebben we alvast zelf wat onderzoek gedaan. En wat blijkt? Samen met anderen - ongestoord en veilig - een culturele activiteit bijwonen: dat maakt je gelukkig. Gun jezelf dus de ontspanning. Ga met ons op zoek naar de ultieme ontstresser en laat cultuur haar werk doen.

Wij regelen alles. Dus: stress is nergens voor nodig.


Thomas Smith
Sociale en spirituele beschouwingen vlotjes gekoppeld aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken, maar evengoed maatschappelijke thema's. Wervelende energie, relevant, een standpunt, diepgang en top stand-upcomedy.

Soe Nsuki
Soe is de positiviteit zelve en de wereld heeft te weinig Soe's. Je kan niet anders dan gelukkiger buitenwandelen als je haar aan het werk hebt gezien.

Jasper Posson
Dé coming man of comedy.  Jarenlang was hij vastbenoemd ambtenaar, maar geen zorgen: zijn grappen werken wél. Twee jaar geleden deed Jasper de grote sprong om voltijds comedian te worden en met succes. In het voorjaar 2021 gaat hij in première met zijn avondvullende comedy show 'Vastbenoemd'. 

Jade Mintjens
Jade is een ontwapenende jonge dame met een natuurlijke flair op het podium. Samen met haar gitaar brengt ze grappige, ontroerende comedy en ze weet als geen ander het publiek in te pakken met haar charme.  

 

Gerelateerde events

WERF1853: Xander De Rycke

Uitgerust & Immuun

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Humor
De gedroomde afsluiter voor WERF1853: Xander De Rycke. Nog één keer geven we er een lap op om de zomer officieel af te sluiten. In deze tijdelijke comedyshow deelt hij zijn ervaringen over de COVID-19 pandemie en de lockdown in ons land. Een coronaspecial door Xander De Rycke dus.
laatste plaatsen

Michael Van Peel

Van Peel tot Evenaar

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Humor
In de reisvertelling 'Van Peel tot Evenaar' over onderweg zijn met een Vespa van Antwerpen tot Dakar, zet Michael Van Peel zijn diaprojector aan voor een reeks meeslepende verhalen. Geen comedyshow, maar een intieme vertelling in Van Peel-stijl.
Tickets

Robrecht Vanden Thoren

De hoogste berg

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Theater Humor
Robrecht heeft een probleem. Een tijd geleden gaf hij een feest, waarop een goede vriend en vriendin verliefd werden op elkaar. En nu willen zij graag dat hij getuige wordt op hun trouw. En dat hij speecht. Maar na een akelige ervaring in de liefde, heeft hij gezworen altijd eerlijk te zijn.
Tickets