Humor Stand-up Podium Seizoen 2017-2018

Tijdens de Kanaalfeesten Humbeek trakteren wij jullie graag op een Comedy Night.
Place to be? Feesttent Kanaalfeesten Humbeek SAS.
Line-up? MC Harald Scheerlinck, Steven Mahieu en Nigel Williams.

Voor Grimbergenaar Harald Scheerlinck is stand-up een vorm van therapie. Sinds 2009 staat hij op de planken, als grappige remedie tegen de vele ergernissen in het leven.Hij neemt vanavond de honneurs waar als Master of Ceremony.

Steven Mahieu’s derde avondvullende voorstelling ‘Zonder Filter’ is een schot in de roos bij pers en publiek. Van de hak op de tak, maar altijd raak!  En dat zal niet anders zijn in Humbeek!

Britse Antwerpenaar - of is het een Antwerpse Brit? - Nigel Williams won 18 jaar geleden al Humo’s Comedy Cup. Momenteel toert hij met de Rodeo’s, maar voor de Kanaalfeesten in Humbeek kruipt hij graag nog eens solo het podium op.

I.s.m. Humbeek SAS Events
i.k.v. Vlaanderen Feest
 
 

Gerelateerde events

Bas Birker

Je moeder

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Zeven jaar geleden ruilde Bas Birker Nederland in voor Antwerpen. Hij leerde er de vrouw van zijn leven kennen en samen kregen ze een dochter. Hij doet er alles aan om zich in te burgeren, maar toch weet hij: “Ik zal altijd die Hollander blijven.” In ‘Je Moeder’ grapt hij over de Vlamingen.
Tickets

Raf Walschaerts

Biecht

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Al 31 jaar vormt hij samen met zijn broer Kommil Foo. Nu staat Raf Walschaerts nog eens alleen op het podium. Een gitaar, een piano, een handvol songs en sterke verhalen, meer heeft hij niet nodig. Biecht, soms hilarisch en absurd, dan weer verrassend scherp. In elk geval altijd ontroerend eerlijk.
Tickets