Humor Podium Seizoen 2017-2018

Enkel gewapend met een microfoon staan drie comedians en één Master of Ceremony in Eldorado Humbeek opnieuw garant voor een avond comedy pur sang.

Steven Gabriels is van alle markten thuis, maar scoort vooral met zijn comedyshows en stand-up act.

Met tal van prijzen op zak (123 Comedy Award, Culture Comedy Award en Humo's Comedy Cup) en een mond groter dan zijn gestalte, geeft William Boeva als een ware stand-upper zijn klare kijk op de wereld.

De “Antwerpse Nachtburgemeester” Vitalski is naast een subliem columnist, schrijver en dichter bovenal een rasverteller en een onnavolgbaar humorist.

Roel Steeno - een vaste waarde in de Vlaamse comedyscene - vertelt, lult en grapt over alles en niks, en is dus voor deze comedy avond de geknipte ceremoniemeester.

Gerelateerde events

Boegbeeld

Veerle Malschaert

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
‘Boegbeeld’ is een onewoman comedyshow waarin je mag lachen én huilen. Als moeder van twee kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar, wil Veerle Malschaert een boegbeeld zijn. Sterk, maar kwetsbaar! Een rollercoaster van emoties, virtuoos afgewisseld met de juiste dosis humor en een schaterlach.
Tickets

The Show

Strange Comedy

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
In de stijl van de Muppetshow ontdekken twee ongelukkige artiesten dat hun toneelattributen een eigen willetje hebben en trucs wel eens erg fout kunnen gaan! Strange Comedy is over de hele wereld gekend voor haar visuele illusies, verrassende acrobatie en bovenal hun hilarische en geliefde clownerie
Tickets

Chefs

Yllana

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
Een prestigieuze chef-kok heeft zijn inspiratie verloren en stelt zijn vertrouwen in een maf team om een spectaculair recept te maken en zo de sterren van zijn restaurant te handhaven. Dit waanzinnig Spaans gezelschap nodigt je uit om mee te kijken naar wat in hun hilarische pot wordt gekookt.
Tickets