Humor Podium Seizoen 2017-2018

Enkel gewapend met een microfoon staan drie comedians en één Master of Ceremony in Eldorado Humbeek opnieuw garant voor een avond comedy pur sang.

Steven Gabriels is van alle markten thuis, maar scoort vooral met zijn comedyshows en stand-up act.

Met tal van prijzen op zak (123 Comedy Award, Culture Comedy Award en Humo's Comedy Cup) en een mond groter dan zijn gestalte, geeft William Boeva als een ware stand-upper zijn klare kijk op de wereld.

De “Antwerpse Nachtburgemeester” Vitalski is naast een subliem columnist, schrijver en dichter bovenal een rasverteller en een onnavolgbaar humorist.

Roel Steeno - een vaste waarde in de Vlaamse comedyscene - vertelt, lult en grapt over alles en niks, en is dus voor deze comedy avond de geknipte ceremoniemeester.

Gerelateerde events

Schoft (herneming)

Kommil Foo

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Het is het leven zelf dat een klein schoftje is… het slaat, zalft, schuurt en het ergst van al: het eindigt. In deze productie diept Kommil Foo zijn unieke en persoonlijke stijl verder uit: hilarisch en ontroerend tegelijk. Virtuoos gemusiceerd, loepzuiver gezongen, fysiek en stomend verteld.
Tickets

Wachten op Do Groot

Frivole Framboos

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2017-2018
Bariton Peter Hens en toetsenfluisteraar Bart Van Caenegem van de Frivole Framboos gaan in hun nieuwe voorstelling op zoek naar die ene oermelodie waaruit alles - de gehele muziekgeschiedenis - is ontstaan. ‘Wachten op Do Groot’ is het wachten meer dan waard.
laatste plaatsen

Ada/Ava

Manual Cinema

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Humor Podium Seizoen 2017-2018
Dit collectief van kunstenaars uit verschillende disciplines tovert sprookjesachtige beelden op en vóór het scherm. Want in plaats van hun ingenieuze trucs, poppen en spelers te verbergen, laten de makers van Manual Cinema gewoon zien wat ze doen.
Tickets