Humor Podium Seizoen 2017-2018

Enkel gewapend met een microfoon staan drie comedians en één Master of Ceremony in Eldorado Humbeek opnieuw garant voor een avond comedy pur sang.

Steven Gabriels is van alle markten thuis, maar scoort vooral met zijn comedyshows en stand-up act.

Met tal van prijzen op zak (123 Comedy Award, Culture Comedy Award en Humo's Comedy Cup) en een mond groter dan zijn gestalte, geeft William Boeva als een ware stand-upper zijn klare kijk op de wereld.

De “Antwerpse Nachtburgemeester” Vitalski is naast een subliem columnist, schrijver en dichter bovenal een rasverteller en een onnavolgbaar humorist.

Roel Steeno - een vaste waarde in de Vlaamse comedyscene - vertelt, lult en grapt over alles en niks, en is dus voor deze comedy avond de geknipte ceremoniemeester.

Gerelateerde events

Comedy Night Kanaalfeesten

Steven Mahieu,Nigel Williams,MC Harald Scheerlinck

| Feesttent Humbeek-Sas
Humor Stand-up Podium Seizoen 2017-2018
Tijdens de Kanaalfeesten Humbeek trakteren wij jullie graag op een Comedy Night. Place to be? Feesttent Kanaalfeesten Humbeek Sas. Line-up? MC Harald Scheerlinck, Steven Mahieu en Nigel Williams.
Tickets

Bas Birker

Je moeder

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Zeven jaar geleden ruilde Bas Birker Nederland in voor Antwerpen. Hij leerde er de vrouw van zijn leven kennen en samen kregen ze een dochter. Hij doet er alles aan om zich in te burgeren, maar toch weet hij: “Ik zal altijd die Hollander blijven.” In ‘Je Moeder’ grapt hij over de Vlamingen.
Tickets

Raf Walschaerts

Biecht

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Cabaret Podium Podium 2018-2019
Al 31 jaar vormt hij samen met zijn broer Kommil Foo. Nu staat Raf Walschaerts nog eens alleen op het podium. Een gitaar, een piano, een handvol songs en sterke verhalen, meer heeft hij niet nodig. Biecht, soms hilarisch en absurd, dan weer verrassend scherp. In elk geval altijd ontroerend eerlijk.
Tickets