Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek


Deze voorstelling vindt plaats in het kader van onze nieuwe zomerbar WERF1853  (van 03/07 t.e.m. 25/09). 


WERF1853
Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek is een kleine oase te midden van de werken. Op reservatie én volledig coronaproof, kan je er - elke vrijdag van juli tot september - van een concert, film of voorstelling genieten.

 

CHIBI ICHIGO
Ze groeide op in Limburg, rapt in het Russisch en heeft een Japanse artiestennaam.
Met haar Russische roots mixt Sabina Nurijeva aka Chibi Ichigo vloeiend Russisch met Nederlands/Engels. Charlie magazine noemt haar één van hun favoriete vrouwelijke hiphoppers. Laat je omverblazen door de denderende beats met haar mellow R&B vibes.


EMY
Amper eenentwintig is de in Parijs geboren Emy Kaboré, maar nu al geldt deze Gentse als één van de grootste talenten van ons land. Emy heeft een unieke stem én het talent een bijzondere song te kunnen schrijven. En Emy schrijft die songs op gevoel: eerlijker en oprechter vind je ze niet.Emy raakt je en laat je niet meer los. 

 

Chibi Ichigo - Poka

EMY - Freestyle

Gerelateerde events

WERF1853: Mooneye (solo)

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek
Tijdloze, sublieme songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Dat kan je verwachten van Mooneye (solo). Hij is onze tweede gast op WERF1853, de bruisende zomerbar van Cc Strombeek, een kleine oase te midden van de werken.
Tickets

WERF1853: Johan prutst (try-out)

MartHa!tentatief/Johan Petit

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Theater Humor
Johan Petit gaat al strunkelend door het leven en puurt daar zijn verhalen uit. Die zijn vaak komisch, soms ontroerend, maar altijd vanuit het hart. Speciaal voor Cc Strombeek probeert hij een aantal stukken tekst voor zijn nieuwe voorstelling uit op ons zomerterras.
Tickets