Ga verder naar de inhoud

Check de cultuurgids

Hero image voorstellen rood

Een waarheid voor Pablo Picasso, maar volgens ons ook de essentie van ons werk. We presenteren u graag onze brochure met alle verbeeldingsmateriaal voor seizoen 2022-2023 dat we tot nu toe samenbrachten.

Meer dan ooit hopen we natuurlijk dat u in grote drommen weer samen concerten, voorstellingen en films komt beleven. Wij zijn met plezier uw ‘fournisseurs van verbeelding’. Op het podium of actief in een workshop of atelier.

Meer dan ooit sluipt ook de wereld en de actualiteit onze schouwburg binnen. Soms met meer vragen dan antwoorden. Je leest er alles over in de interviews in deze brochure.

Meer dan ooit gaan we samenwerken met andere partners voor deze fantastische queeste. Met Westrand Dilbeek, al het 25e jaar op rij, maar ook samen met GC De Muze in Meise, CC De Factorij en voor PeriferiK met Kaaitheater, dat de verbouwing van de grote zaal als dé uitgelezen kans ziet om de theatrale vleugels uit te spreiden.

Verbeelding, emotie, ontroering, schoonheid. Voor minder gaan we niet. We laten je aan den lijve voelen dat het voor de artiesten op onze planken net de kunst is om in het moment te spelen. Zo maak je iets unieks mee, want live, dat is nooit twee keer hetzelfde. En laat die gecreëerde realiteit in jouw hoofd net iets anders zijn dan die van wie op de stoel naast je zit. Op de creativiteit van makers én publiek staan immers geen grenzen. Dus durven we stellig onderschrijven dat “alles wat je je kunt voorstellen echt is”.

Welkom in uw en onze verbeelding.

Misschien viel onze cultuurgids al in je brievenbus.

Geen gids ontvangen? Geen nood, je kan steeds een exemplaar ophalen in het Cc. Hieronder kan je de gids ook digitaal bekijken.