Podium 2019-2020 Podium Dans


'Trails & Grooves' bouwt voort op het onderzoek van de solo 'Farmer Train Swirl – Étude' en verkent de dynamische relaties tussen wandelende en lopende lichamen. Al wandelend tekenen de dansers individuele en collectieve paden uit en ontwerpen ze zo het landschap van deze voorstelling. De trajecten die zich ontvouwen en met elkaar verweven, genereren een breed netwerk aan House dance steps. Naarmate de dansers in een stroomversnelling komen, ontstaan er botsingen. Zo transformeert het eenvoudige lopen zich langzamerhand in nieuwe stapritmes en complexe voetenconstellaties.

Cassiel Gaube (1994) is een Belgisch danser en choreograaf die in 2016 afstudeerde aan P.A.R.T.S. in Brussel. Zijn werk bevindt zich op het snijvlak tussen hedendaagse dans, hiphop en clubbing, en meer specifiek house.

Creatie: Cassiel Gaube 
Dans: Cassiel Gaube, Erik Eriksson 
Technische ondersteuning en licht: tbc 
Dramaturgie: Manon Santkin 
Productie: Hiros 
Coproductie: La Ménagerie de Verre, Centre Chorégraphique National de Caen en Normandie dans le cadre de l'Accueil-studio, Kunstencentrum BUDA (Kortrijk), workspacebrussels, wpZimmer 
Met de steun van: Flemish Government, Charleroi danse, KAAP, Kunstenwerkplaats Pianofabriek, Teatro Municipal do Porto, Iaspis The Swedish Arts Grants Committee's International Programme for Visual Artists, Tanzhaus Zürich 

Gerelateerde events

Never walk alone #11 - Haiti O Ayiti

Cecilia Lisa Eliceche & Leandro Nerefuh

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Dans
Cecilia Lisa Eliceche en Leandro Nerefuh maken een werk ter ere van Ayiti (Haïti), zijn rijkdom, zijn dansen en zijn goddelijke inwoners. Een eerbetoon aan het eiland in de vorm van een dansgedicht, dat in de diepe wateren van het Caraïbisch gebied duikt.
Tickets