Podium Podium 2019-2020 Dans


'Trails & Grooves' bouwt voort op het onderzoek van de solo 'Farmer Train Swirl – Étude' en verkent de dynamische relaties tussen wandelende en lopende lichamen. Al wandelend tekenen de dansers individuele en collectieve paden uit en ontwerpen ze zo het landschap van deze voorstelling. De trajecten die zich ontvouwen en met elkaar verweven, genereren een breed netwerk aan House dance steps. Naarmate de dansers in een stroomversnelling komen, ontstaan er botsingen. Zo transformeert het eenvoudige lopen zich langzamerhand in nieuwe stapritmes en complexe voetenconstellaties.

Cassiel Gaube (1994) is een Belgisch danser en choreograaf die in 2016 afstudeerde aan P.A.R.T.S. in Brussel. Zijn werk bevindt zich op het snijvlak tussen hedendaagse dans, hiphop en clubbing, en meer specifiek house.

Creatie: Cassiel Gaube 
Dans: Cassiel Gaube, Erik Eriksson 
Technische ondersteuning en licht: tbc 
Dramaturgie: Manon Santkin 
Productie: Hiros 
Coproductie: La Ménagerie de Verre, Centre Chorégraphique National de Caen en Normandie dans le cadre de l'Accueil-studio, Kunstencentrum BUDA (Kortrijk), workspacebrussels, wpZimmer 
Met de steun van: Flemish Government, Charleroi danse, KAAP, Kunstenwerkplaats Pianofabriek, Teatro Municipal do Porto, Iaspis The Swedish Arts Grants Committee's International Programme for Visual Artists, Tanzhaus Zürich 

Gerelateerde events

Bagaar

Toneelhuis / Arsenaal / Lazarus

| CC Strombeek - Schouwburg
Theater Podium Podium 2018-2019
Guy Cassiers zet zijn theatrale zoektocht verder naar de donkerste diepten van de menselijke ziel. In combinatie met LAZARUS is dat gegarandeerd een confrontatie tussen scenografische precisie en baldadige speelsheid, tussen literaire ernst en schijnbare lichtvoetigheid.
laatste plaatsen

Mannen

J. Cleymans, Coco Jr., J. Van Hyfte, H. Damen

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Podium 2018-2019
Jelle Cleymans, Coco Jr., Joost Van Hyfte en Hubert Damen zetten alles op alles om de kloof tussen man en vrouw te dichten. Met toepasselijke liedjes wordt er een antwoord geformuleerd op de vraag die je niet durfde stellen, maar wel wilde weten.
laatste plaatsen

Willie Wartaal

Opening Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Muziek Podium
The one and only Willie Wartaal (bekend van de Jeugd van Tegenwoordig) opent dit jaar het Zomers Pop-Upterras van Cc Strombeek!