Seizoen 2018-2019 Familie Film JEF

JEF-festival van 2 t.e.m. 5 maart

Ieder jaar opnieuw zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. Dit jaar is het doel om een weeshuis in India zonder elektriciteit te kunnen helpen. Toevallig hebben Casper en Emma onlangs een theater bezocht, en ze komen op een geweldig idee: ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels van het tweetal krijgen hierbij uiteraard een spraakmakende rol in het stuk. Lukt het ze om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis?

Deze film is geregisseerd door Arne Lindtner Naess, die meerdere prijzen en nominaties heeft gekregen voor zijn films op diverse filmfestivals. Gelukkig voor alle kinderen is het leuke kinderfilmduo Casper en Emma weer terug. Eerder gingen ze al op safari en wintersport. Ook vierden ze al een keer samen kerst. Niets is te gek voor het Casper en Emma!

Regie: Arne Lindtner Naess/ cast: Janne Formoe, Anna Celine Bredal, Hilde Lyrån/ Noorwegen, 2017/ Nederlands gesproken/ duurtijd: 1u21'


Gerelateerde events

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!

Binti (8+)

Filmfratsen

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Familie Film
Tijdens het nieuwe concept ‘Filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op een experimenteerlab rond film & multimedia gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige of gewoon supergoede film voor het hele gezin. We trappen ‘filmfratsen’ af met de bejubelde Vlaamse jeugdfilm ‘Binti' (8+).
Tickets