Jazz Podium Podium 2019-2020


In 2018 trok 12/12 een heel jaar op muzikaal avontuur. Elke maand nam de band zijn instrumenten mee naar een bijzondere  plek: een schaatsbaan, autosnelweg, velodroom of kermis. De uitdaging: samenspelen met de locatie. Musiceren en reageren op de muziek die een plek  van nature maakt.

Nu is er de volgende fase: kan je die twaalf plaatsen ook ‘meenemen’ naar een concertzaal, met een nieuw publiek? Binnen deze concertreeks worden beelden van de locaties een alternatieve grafische partituur. De beelden sturen de muziek, maar de muzikanten grijpen ook in.


Volledige line-up gekend!
Bruno Vansina: saxofoon, composities en artistiek concept 
Cyrille Obermüller: contrabas 
Teun Verbruggen: drums
Benjamin Sauzereau: gitaar
Falk Schrauwen: percussie
Kim Vreys / Bram Goots: video 

Roel Snellebrand: geluid

Gerelateerde events

A concert called Landscape

LOD/Josse de Pauw/

| Kunstacademie Dil'Arte
Jazz Theater Podium Podium 2019-2020
Deze voorstelling in Westrand Dilbeek is uitgesteld naar 12 oktober 2019. Na 'An Old Monk' delen Josse De Pauw en het Kris Defoort Trio opnieuw het podium. Over hoe je, als je naar het heelal kijkt, het stalletje van je grootvader ziet.

Michel Bisceglia plays Tim Burton

| Schouwburg Cc Strombeek
Jazz Podium Podium 2019-2020 Muziek
Michel Bisceglia dompelt het publiek onder in de vele fantasiewerelden van Tim Burton. Samen met 7 muzikanten en een jeugdkoor geeft hij een alternatieve interpretatie aan de muziek uit de films van de wereldberoemde regisseur.