Vlieg
Familie Podium Seizoen 2017-2018

Koop je festivalpas aan en reserveer voor de vele activiteiten vanaf dinsdag 19 september 14u via tickets@ccstrombeek.be of op 02/263 03 43.

Doorblader onderaan deze pagina alvast de uitgebreide brochure.
In de linkerkolom onderaan kan je een handig inschrijvingsformulier terugvinden, opgedeeld per leeftijd.

Bos Op Stelten is een sprankelend cultuurfestival op een uitzonderlijke groene locatie in hartje Grimbergen! Het Prinsenbos wordt de uitvalsbasis vanwaar kinderen (met hun ouders) op ontdekking trekken langs tal van merkwaardige figuren en creaturen, verscholen doorheen het groene gebladerte maar ook opduikend in het MOT, het Gemeentehuis,...

Verwacht je aan eigenzinnige acts langs de idyllische paadjes zoals Orkest Bazaar, het bankstel,...  maar ook aan spannende workshops zoals ‘sokkenmonsters’, 'roestige robots',  ‘lasershooting’, ‘highland games’, ‘action weaving’, 'grasmannetjes', 'dinoballon' en nog zoveel meer.

De voorstelling ‘Moes’ (3-5j.) zit boordevol levendig keukengerei en gekke machines die het verhaal van appels tot moes spelen. Heb je zeebenen, welkom aan boord van ‘Zeeboenk’ (6+) en geniet van de zeelucht, proef het zout op je lippen en zie het schuim hoog opspatten over de boeg. Laat je zeemijlen ver meevoeren over woelige baren en word meegezogen in een duizelingwekkende maalstroom van vers verzonnen visserslatijn. Of glimp binnen in het charmante tentje van ‘De Vervlogen Stad' (5+) waar nog één keer de poorten openzwaaien. Verdwaal langs kleine steegjes met vervaagde herinneringen en verborgen geheimen. Tijdens 'Babelette' (4+) word je met muziek, beeld en taalverwarring meegezogen naar het hoogste topje en een hoge toren, heel dicht bij de wolken en nog dichter bij de vogels.

Loop tot slot zeker eens langs de Donjon van het oude Prinsenkasteel. Of maak je liever een ‘schrikwekkende vogelverschrikker’ in het MOT? Bouw mee aan 'Giga Plastiek Ploeter Kunst'’, neem plaats in de Lancelot Draaimolen, verkleed je bij Kabinet Lunet of zoek naar Join The Parade die in het bos rondzwerft.

Met meer dan 70 uiteenlopende activiteiten zal het Prinsenbos (en de buurt) overspoeld worden door een golf van curieuze creaturen. Kom ze ontdekken tijdens de derde editie van Bos Op Stelten!


Meer info: www.ccstrombeek.be/bosopstelten

Brochure Bos op Stelten

trailer Staal - Fabuloka

Gerelateerde events

4 viert 20 (3-9j.)

4HOOG

| Cc Strombeek
Kinderen Educatie Familie Podium Seizoen 2017-2018
4Hoog is jarig! 4Hoog trakteert! Niet met taart maar met drie voorstellingen en een dag vol plezier op hoog niveau. Dit alles wordt overgoten met een sausje van prikkelende, kleurrijke en feestelijke activiteiten. We eindigen met een koninklijk feest vol muziek, hapjes en drankjes.
Tickets

Raya (10+)

DE MAAN, Moussem & hetpaleis

| Schouwburg Cc Strombeek
Familie Theater Podium Seizoen 2017-2018
Raya, het meisje met de groene haren, woont in een vreemd dorp. Zij is de laatste overlevende van de groenharigen. 'Raya' is een filosofisch en politiek fantasy-sprookje van de Palestijnse auteur Rimah Jabr, verwerkt tot een hedendaagse, geestige, absurde maar vooral diepzinnige vertelling.
Tickets