Podium 2018-2019 Podium Muziek

OPGELET! Dit concert staat in de cultuurgids aangekondigd op 22/02. Dit concert zal echter doorgaan op donderdag 14/02!

Staand concert in Eldorado Humbeek.

Sexy grooves, chille vibes, jazzy keys, zinnige raps en het talent om de hiphopscene helemaal te veroveren. Het Antwerpse hiphopduo, dat bestaat uit producer Willem Ardui en rapper Jaywalker, heeft het allemaal. Geïnspireerd door The Roots en Mos Def valt hun diverse sound direct op dankzij de catchy blazers en jazzy vibes. 

Hun single Elusive feat. David Ngyah ging in première op The Independent en haalde ondertussen meer dan 3,5m streams op Spotify. Swangin', hun tweede release in 2018, ging in première op Vice / Noisey en bereikte de nummer 1-plaats op de populaire hitlijst van Hype Machine.
Hun vorige single Whasgood?! werd geprezen door Billboard en is een aanstekelijke zomersingle, met invloeden van Prince, Outkast en Will Smith.
Good Enough, de nieuwste release van blackwave., is hun meest uitgesproken single tot nu toe. Met zijn old school 90's hip-hop vibe, toont deze track hun ongelooflijke muzikale en vocale talent.

Zinderende concerten op Rock Werchter, Lokerse Feesten en in een uitverkochte Ancienne Belgique staan al op hun palmares. En op donderdag 14/02 zullen ze ook Eldorado Humbeek helemaal op zijn kop zetten. 

In samenwerking met Witlofsessies.

Gerelateerde events

Arumbo

Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Podium 2018-2019 Podium Muziek Pop-upterras
De Brusselse muziekgroep Arumbo, bestaande uit 7 muzikanten, speelt voornamelijk fusion, wereldmuziek en rumba. Op 28 juni op het terras van Cc Strombeek!

Ocean Wells

Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Podium 2018-2019 Podium Muziek Pop-upterras
Ocean Wells is een indie-rockband met Vlaams-Brabantse roots. Vette drums, een grommende bas, stevige gitaren en een vleugje synthesizer dragen catchy melodieën die in ieders hoofd blijven plakken