Muziek Podium Podium 2018-2019

OPGELET! Dit concert staat in de cultuurgids aangekondigd op 22/02. Dit concert zal echter doorgaan op donderdag 14/02!

Staand concert in Eldorado Humbeek.

Sexy grooves, chille vibes, jazzy keys, zinnige raps en het talent om de hiphopscene helemaal te veroveren. Het Antwerpse hiphopduo, dat bestaat uit producer Willem Ardui en rapper Jaywalker, heeft het allemaal. Geïnspireerd door The Roots en Mos Def valt hun diverse sound direct op dankzij de catchy blazers en jazzy vibes. 

Hun single Elusive feat. David Ngyah ging in première op The Independent en haalde ondertussen meer dan 3,5m streams op Spotify. Swangin', hun tweede release in 2018, ging in première op Vice / Noisey en bereikte de nummer 1-plaats op de populaire hitlijst van Hype Machine.
Hun vorige single Whasgood?! werd geprezen door Billboard en is een aanstekelijke zomersingle, met invloeden van Prince, Outkast en Will Smith.
Good Enough, de nieuwste release van blackwave., is hun meest uitgesproken single tot nu toe. Met zijn old school 90's hip-hop vibe, toont deze track hun ongelooflijke muzikale en vocale talent.

Zinderende concerten op Rock Werchter, Lokerse Feesten en in een uitverkochte Ancienne Belgique staan al op hun palmares. En op donderdag 14/02 zullen ze ook Eldorado Humbeek helemaal op zijn kop zetten. 

In samenwerking met Witlofsessies.

Gerelateerde events

Wannes Cappelle & broeder Dieleman (try-out)

Dit is de bedoeling

| Eldorado
Muziek Podium Podium 2018-2019
De Belgische muzikant Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal) en de Nederlandse broeder Dieleman sloegen voor het eerst de handen in elkaar in 2017 voor GrensGeluid. Het klikte zo goed dat de twee besloten om zowel in België als Nederland op te treden met hun album 'Dit is de bedoeling'.
Tickets

Nostalgia

Trio In Bocca Al Lupo

| Eldorado
Muziek Jazz Podium Podium 2018-2019
De mooiste Italiaanse hits overgoten met een heerlijke jazzsaus! Drie Genkse rasartiesten staken de koppen bij elkaar en maakten een album vol levenslust, weemoed en nostalgie! Met Alano Gruarin (piano), Tim Finoulst (gitaar) en Carlo Nardozza (trompet)
Tickets

Còig (CA)

In Concert

| Schouwburg Cc Strombeek
Muziek Folk Podium Podium 2018-2019
Ook met hun derde album 'Rove' bewijst de groep Còig één van de meest opwindende Canadese groepen van het moment te zijn. Hun live optredens worden gekenmerkt door een flinke dosis energie en de unieke manier waarop ze traditionele, Keltische muziek een hedendaagse toets geven.
Tickets