Podium 2020-2021 WERF1853 Podium Muziek


Deze voorstelling vindt plaats in het kader van onze nieuwe zomerbar WERF1853  (van 03/07 t.e.m. 25/09). 


WERF1853
Midden tussen de vele werven in Strombeek, springt er deze zomer één uit: WERF1853. De bruisende zomerbar van Cc Strombeek is een kleine oase te midden van de werken. Op reservatie én volledig coronaproof, kan je er elke vrijdagavond van begin juli tot eind september genieten van een concert, film of voorstelling.


BLACK LEATHER JACKET
Je rock-'n-roll loepzuiver en onversneden? Met het Antwerpse drietal 
Black Leather Jacket ben je aan het juiste adres. De band schopt het met 'Troublemaker' in 2017 tot de finale van De Nieuwe Lichting op Studio Brussel. Er wordt daarna intensief getourd, en zalen en festivals over te lande worden platgespeeld.

 

VILLAGE PEOPLE
In 2018 trekt het trio zich terug in de GAM Studios voor de opnames van hun debuutalbum. En dat wordt een bijzondere plaat: de band verlaat definitief de platgetreden paden van de Vlaamse polderrock en ontwikkelt een eigen, internationaal klinkende sound: heldere garagerock, punk en rock 'n' roll: gebald en nijdig, maar tegelijk gelaagd en intelligent. 
Luister maar naar de single 'Village People' met de volumeknop op 11 en probeer dan maar eens niét met gebalde vuist in de lucht je woonkamer of keuken rond te hossen.

 

VEELZIJDIGHEID
Bovendien laten de jongens ook invloeden van minder voor de hand liggende genres als psychedelica en zelfs een snuif progrock binnensijpelen. Net deze veelzijdigheid maakt Black Leather Jacket één van de sensaties van de laatste jaren: lekkere, vette rocksingles afgewisseld met ambitieuze en hoogstaande albumtracks: een winnende combinatie.

 

Met: Alexander van der Wallen (stem, bas), Mathijs van der Wallen (drum, backing vocals) en Nicolas D'Exelle (gitaar, backing vocals)
Foto: Natalia Majchrzak 

Black Leather Jacket - Village People

Gerelateerde events

Watchapp #2: Emmi & Leo Live

SKaGeN

| Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Theater
In mei 2020 kwam SKaGeN uit met de allereerste WatchApp-voorstelling: ‘Emmi & Leo’. ‘WatchApp #2’ gaat een hele stap verder dan #1. De personages krijgen gezichten én je zult ze ook ‘LIVE’ kunnen bewonderen. Stap opnieuw in de virtuele wereld van Emmi & Leo.
Tickets