Podium 2019-2020 Podium Familie Film


Ook dit seizoen verwent Cc Strombeek met de betere familiefilms.

Tijdens het nieuwe concept ‘Filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op een experimenteerlab rond film & multimedia, gevolgd door een avontuurlijke, eigenzinnige, verrassende of gewoon supergoede film voor het hele gezin.

Ontdek tijdens het experimenteerlab, samen met (o)ma en (o)pa, hoe een GreenKey werkt en maak een bijpassende slogan (nadien thuis te downloaden)!
Je mag in het Stop Motion lab jouw eigen mini-animatiefilmpje creeëren. 

We trappen ‘Filmfratsen’ af met de bejubelde Vlaamse jeugdfilm ‘Binti' (8+) van regisseuse Frederike Migom en met Joke Devynck en Baloji in de hoofdrol.

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar wanneer ze op een dag met haar papa Jovial moet vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti hem al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.

Winnaar Beste Film (professionele jury) op het JEF festival, winnaar Grote prijs en speciale vermelding van kinderjury op FIFEM (Montréal).
Ensor voor beste jeugdfilm op Filmfestival Oostende! Proficat aan de hele Binti-crew :-)


Audiodescriptie beschikbaar via Earcatch 

Afbeeldingsresultaat voor earcatch

Vlieg

Gerelateerde events

Minuscule 2 (5+)

Filmfratsen

| Schouwburg Cc Strombeek
Vakantie Podium 2019-2020 Podium Familie Film
Tijdens ‘Filmfratsen’ op zondag, trakteren we het jonge volkje op een experimenteerlabo rond film (vanaf 10u) gevolgd door een kleurrijke animatiefilm voor het hele gezin (11u). We kiezen we voor de kleurrijke animatiefilm Minuscule 2 (6+) die de wonderlijke insectenwereld onder de loep neemt.
Tickets

Murmur (4+)

Grensgeval

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium puBLIK Familie
Circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt voor iedereen vanaf 4. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist. die zwiept, smijt en slingert met speakers waaruit natuurgeluiden klinken. Plots beginnen de rugzakken van het publiek te zoemen...
Tickets

Zeep (2-5j.)

Het Wolk

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2019-2020 Podium Familie
Een ‘zeepzoete’ en betoverende voorstelling voor de allerkleinsten. Laat je onderdompelen in een wonderwaterwereld waarin alles mogelijk is. Meezwemmen met de vissen, racen op zeepaardjes, dansen tussen de kwallen. Hopelijk kunnen jullie lang jullie adem inhouden?
Tickets