Jazz Podium Podium 2018-2019

Met: Bart Defoort (tenor Sax), Ewout Pierreux (piano), Hans Van Oost (gitaar), Christophe Devisscher (contrabas), Toni Vitacolonna (drums)

Met dit nieuwe ‘Quintet’ stelt saxofonist Bart Defoort (Brussels Jazz Orchestra e.a.) zijn nieuwste project voor met uitsluitend eigen recente composities. Hoewel het zijn meest persoonlijke werk tot nu toe is, kan je bepaalde kenmerken herkennen uit zijn vorige cd’s ‘The Lizard Game’ , ‘Moving’, ‘Sharing Stories…’, en ‘Streams’. Zo zijn de lyrische melodieën, rijke harmonische kleuren, grooves en swing zijn ook hier terug te vinden

Verwacht je aan nieuw repertoire gebracht door 5 Belgische topmuzikanten met een hechte sound en een intens speelplezier.


Gerelateerde events

Jef Neve

Spirit Control

| Schouwburg Cc Strombeek
Muziek Jazz Podium Podium 2018-2019
Jef Neve bracht eind 2014 zijn eerste soloalbum ONE op de markt. Er volgde een concerttour over de hele wereld die maar liefst 2 jaar zou duren. Nu is er zijn nieuwe theatertour ‘Spirit Control’. Niet solo, maar met drums en strijkkwartet.
laatste plaatsen

Nordmann (+ support No Metal in this Battle)

Club 1700

| Westrand (Feestzaal)
Muziek Jazz Podium Podium 2018-2019
Wie beweert dat rock en jazz niet bij elkaar passen, kent waarschijnlijk Nordmann nog niet! De Gentse band beschikt over de elektrisch geladen intensiteit én het explosieve potentieel van een furieuze rockband, terwijl ze ook de bedachtzaamheid van de best improviserende bands behouden.
Tickets