Jazz Podium Podium 2018-2019

Met: Bart Defoort (tenor Sax), Ewout Pierreux (piano), Hans Van Oost (gitaar), Christophe Devisscher (contrabas), Toni Vitacolonna (drums)

Met dit nieuwe ‘Quintet’ stelt saxofonist Bart Defoort (Brussels Jazz Orchestra e.a.) zijn nieuwste project voor met uitsluitend eigen recente composities. Hoewel het zijn meest persoonlijke werk tot nu toe is, kan je bepaalde kenmerken herkennen uit zijn vorige cd’s ‘The Lizard Game’ , ‘Moving’, ‘Sharing Stories…’, en ‘Streams’. Zo zijn de lyrische melodieën, rijke harmonische kleuren, grooves en swing zijn ook hier terug te vinden

Verwacht je aan nieuw repertoire gebracht door 5 Belgische topmuzikanten met een hechte sound en een intens speelplezier.


Gerelateerde events

A concert called Landscape

LOD/Josse de Pauw/

| Kunstacademie Dil'Arte
Jazz Theater Podium Podium 2019-2020
Deze voorstelling in Westrand Dilbeek is uitgesteld naar 12 oktober 2019. Na 'An Old Monk' delen Josse De Pauw en het Kris Defoort Trio opnieuw het podium. Over hoe je, als je naar het heelal kijkt, het stalletje van je grootvader ziet.

Michel Bisceglia plays Tim Burton

| Schouwburg Cc Strombeek
Jazz Podium Podium 2019-2020 Muziek
Michel Bisceglia dompelt het publiek onder in de vele fantasiewerelden van Tim Burton. Samen met 7 muzikanten en een jeugdkoor geeft hij een alternatieve interpretatie aan de muziek uit de films van de wereldberoemde regisseur.