Podium Podium 2019-2020 Klassiek


Programma:

Sinfonia 1 uit Cantate BWV 35 Geist und Seele wird verwirret
Cantate BWV 49 Ich gehe und suche mit Verlangen
Prelude en Fuga in a BWV 543
Sinfonia uit Cantate Gott allein soll mein Herze haben BWV 169
Prelude en Fuga in G BWV 541
Cantate Ich habe meine Zuversicht BWV 188


Johann Sebastian Bach en het orgel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In dit programma brengt BachPlus twee cantates waarin het orgel als solistisch instrument een hoofdrol speelt.

Philippe Thuriot bespeelt het ‘orgel der armen’. Als begenadigd accordeonist behoort hij tot de absolute wereldtop. Nooit verlegen om een gedurfde artistieke uitdaging ging Philippe Thuriot gretig in op het verzoek om tijdens dit concert twee monumentale werken van Bach te vertolken. Wie Thuriot vorig jaar in Grimbergen hoorde, weet het wel: dit wordt onvergetelijk!

Gerelateerde events

Bagaar

Toneelhuis / Arsenaal / Lazarus

| CC Strombeek - Schouwburg
Theater Podium Podium 2018-2019
Guy Cassiers zet zijn theatrale zoektocht verder naar de donkerste diepten van de menselijke ziel. In combinatie met LAZARUS is dat gegarandeerd een confrontatie tussen scenografische precisie en baldadige speelsheid, tussen literaire ernst en schijnbare lichtvoetigheid.
laatste plaatsen

Mannen

J. Cleymans, Coco Jr., J. Van Hyfte, H. Damen

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Podium 2018-2019
Jelle Cleymans, Coco Jr., Joost Van Hyfte en Hubert Damen zetten alles op alles om de kloof tussen man en vrouw te dichten. Met toepasselijke liedjes wordt er een antwoord geformuleerd op de vraag die je niet durfde stellen, maar wel wilde weten.
laatste plaatsen

Willie Wartaal

Opening Zomers Pop-Upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Muziek Podium
The one and only Willie Wartaal (bekend van de Jeugd van Tegenwoordig) opent dit jaar het Zomers Pop-Upterras van Cc Strombeek!