Podium 2019-2020 Podium Klassiek


Programma:

Sinfonia 1 uit Cantate BWV 35 Geist und Seele wird verwirret
Cantate BWV 49 Ich gehe und suche mit Verlangen
Prelude en Fuga in a BWV 543
Sinfonia uit Cantate Gott allein soll mein Herze haben BWV 169
Prelude en Fuga in G BWV 541
Cantate Ich habe meine Zuversicht BWV 188


Johann Sebastian Bach en het orgel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In dit programma brengt BachPlus twee cantates waarin het orgel als solistisch instrument een hoofdrol speelt.

Philippe Thuriot bespeelt het ‘orgel der armen’. Als begenadigd accordeonist behoort hij tot de absolute wereldtop. Nooit verlegen om een gedurfde artistieke uitdaging ging Philippe Thuriot gretig in op het verzoek om tijdens dit concert twee monumentale werken van Bach te vertolken. Wie Thuriot vorig jaar in Grimbergen hoorde, weet het wel: dit wordt onvergetelijk!

Gerelateerde events

Cosy Brass Quartet

Moon River & Puppet Walz

| Oyenbrugmolen
Podium 2019-2020 Podium Klassiek
2019 wordt een feestelijk jaar voor de Oyenbrugmolen en zijn omgeving. Hierbij verbindt het water van de Maalbeek heden, verleden en toekomst. Het Cosy Brass Quartet zet de elementen water en feest alvast om in bruisende muziek!
Tickets

Zomerafsluiter: Iedereen held(in)! (3+)

i.s.m. Gemeentebestuur Grimbergen, OCMW Grimbergen

| Vandernootpark
zomervakantie Educatie 2019-2020 Podium 2019-2020 Podium Familie Kinderen
Altijd al gedroomd van ‘held(in) voor één dag’? Vandaag zorgen wij ervoor dat je kan glimmen van trots! Via tal van activiteiten beleef je een namiddag vol ‘divaplezier en heldengeweld’ samen met (o)ma of (o)pa. Spelen, zich amuseren en vooral buiten zijn staan op het zomers menu!